Frank Eeckhout
Volledig scherm
© Frank Eeckhout

Cannabisplantage met 600 oogstrijpe plantjes ontmanteld in Erpe-Mere

In het Oost-Vlaamse Erpe-Mere heeft de politie een cannabisplantage met 600 oogstrijpe plantjes ontmanteld. In het huis woont een Turks gezin met twee kinderen waarvan het jongste nog geen twee jaar oud is. De man werd door de agenten meegenomen en moet morgen voor de onderzoeksrechter verschijnen. 

7 reacties

 • Frederik Verschaeren

  3 jaar geleden
  Een kilo kost 3700€ tot 4000€, geen 7000 a 10000!!!!! Wa zever zeg
 • Ano Niem

  3 jaar geleden
  Hoe grappig dat mensen denken dat Mn gek wordt van een jointje te roken; maar dat ‘matig’ alcoholgebruik niet erg is hahahaha
 • Clement Asselman

  3 jaar geleden
  Hoeveel wordt er ingebroken, gemoord voor een pint bier? Zal wel niet teveel zijn. Maar voor drugs? En, mieke jansens, als gij er graag eentje rookt, dan kan mij dat niet schelen. Maar als ge zo zot als een achterdeur geworden zijt, kom dan niet aankloppen als "kansarme"!
 • Jan Sierens

  3 jaar geleden
  Mieke, brouwers zijn aan strenge regels onderworpen, haccp, taks en accijnzen. Maar het grootste verschil is dat bij matig gebruik van alcohol er geen negatief effect is, integenstelling tot roken. Daarom is verkoop en gebruik van alcohol ook gereglementeerd.
 • Gaston Foubert

  3 jaar geleden
  Brouwers betalen belasting.
 1. Derde overlijden na inenting met AstraZeneca in ons land
  Play
  21

  Derde overlijden na inenting met AstraZene­ca in ons land

  In ons land is voor de derde keer een overlijden vastgesteld nadat de persoon in kwestie ingeënt werd met het coronavaccin van AstraZeneca. Dat blijkt uit de wekelijkse stand van zaken over het aantal bijwerkingen dat door het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Geneesproducten (FAGG) wordt bijgehouden. In totaal zijn er in België nu vier overlijdens gelinkt aan een inenting met een coronavaccin, waarvan drie aan AstraZeneca.
 2. Politieke wereld hult zich (opnieuw) in stilzwijgen over PFOS-affaire: “Laat onderzoekscommissie haar werk doen”
  143

  Politieke wereld hult zich (opnieuw) in stilzwij­gen over PFOS-affaire: “Laat onderzoeks­com­mis­sie haar werk doen”

  Via zijn woordvoerder heeft Antwerps burgemeester Bart De Wever bevestigd dat hij al in 2017 op de hoogte was van de PFOS-vervuiling. “Dat hebben we nooit ontkend, integendeel”, zegt hij aan VRT NWS. Ook voormalig minister van Leefmilieu Joke Schauvliege (CD&V) geeft voorlopig geen inhoudelijke commentaar op het dossier. “Ik betreur wel dat sommigen nu gestart zijn met een spelletje zwartepieten. Daar doe ik niet aan mee”, zegt Schauvliege in een reactie aan Belga.