videostill RTBF
Volledig scherm
© videostill RTBF

Cadillac van Leopold III geveild voor 27.000 euro

Een Cadillac uit 1955 van koning Leopold III is vandaag voor 27.000 euro verkocht op een veiling in Namen. Dat meldt Intermediance & Partners. De nieuwe eigenaar is een Fransman. Hij wenst anoniem te blijven.

14 reacties

 • Jean West

  4 jaar geleden
  Cadillac gekocht met geld van de Belgische onderdanen bedoelen ze.
 • censor

  4 jaar geleden
  Die amerikaanse sleeën waren gemaakt om op een veilige manier te rijden, niet gemaakt om grote snelheden te behalen. 80/uur op de snelweg en 20liter / op 100 km. Een te slappe vering en daardoor niet baanvast, en een tandheugel als stuuroverbrenging wielen.
 • Piet Mastur

  4 jaar geleden
  De koning verzamelaar van dure luxewagens? Ze zijn nog steeds zo! En dat met ons belastingsgeld voor hun dotaties!! Walgelijk!!
 • Staf Vandoorne van pierre de garde

  4 jaar geleden
  En hoeveel zwart geld want ver onder de prijs verkocht
 • Lorea Del Rio

  4 jaar geleden
  Amerikaanse brol op wielen. Sneller als dertig per uur niet baanvast.
 1. Antwerpse Stadsschouwburg wordt gesloopt: stad zoekt locatie voor nieuw “iconisch” theatercomplex
  PREMIUM
  Antwerpen
  15

  Antwerpse Stads­schouw­burg wordt gesloopt: stad zoekt locatie voor nieuw “iconisch” theatercom­plex

  “Breek dat lelijk ding af.” De Antwerpse burgemeester Bart De Wever (N-VA) zei het enkele jaren geleden al eens: hij droomt ervan om de Stadsschouwburg — het grootste theater van Vlaanderen — te slopen en (elders in de stad?) een nieuwe grote zaal te bouwen. Nu heeft het stadsbestuur ook officieel beslist dat het gebouw tegen de vlakte gaat. Er loopt een zoektocht naar “haalbare locaties voor een modern, comfortabel en iconisch theatercomplex”. Welingelichte bronnen bevestigen dat de Waagnatie op de Rijnkaai een serieuze kanshebber is.