Bus vol sinterklazen bij Annelies Verlinden voor opslag politie

Twintig sinterklazen zijn zonet met een Amerikaanse schoolbus in de Wetstraat vlak voor de deur van nummer twee gestopt - het kabinet van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V). “Niet omdat ze zo stout is. Maar omdat het loon van de politie al twintig jaar niet meer is gestegen.”

  1. LEZERSBRIEF. “De indruk leeft dat alles weer kan. Maar door corona mag ik niet naar mijn dochter, die vandaag een borstamputatie ondergaat”
    PREMIUM
    2

    LEZERS­BRIEF. “De indruk leeft dat alles weer kan. Maar door corona mag ik niet naar mijn dochter, die vandaag een borstampu­ta­tie ondergaat”

    Bij het begin van de eerste lockdown, in maart 2020, werd deze briefschrijfster oma van een kleinzoontje en kreeg ze te maken met beperkingen op het ziekenhuisbezoek. Daar wordt ze vandaag weer mee geconfronteerd, want terwijl de regering over versoepelingen spreekt, ondergaat haar dochter — de mama van de baby — een borstamputatie. “Door corona gingen er ook al cruciale maanden verloren toen mijn dochter een knobbeltje in de borst ontdekte.” Lees haar brief hier integraal.