Sympathisanten van het Burgerplatform voor Steun aan Vluchtelingen hield op 21 januari een menselijke ketting aan het Noorstation en het Maximiliaanpark.
Volledig scherm
Sympathisanten van het Burgerplatform voor Steun aan Vluchtelingen hield op 21 januari een menselijke ketting aan het Noorstation en het Maximiliaanpark. © EPA

Burgerplatform voor steun aan Vluchtelingen ontvangt Prijs voor de Democratie

vluchtelingenIn Gent ontvangt het Burgerplatform voor steun aan Vluchtelingen de Prijs voor de Democratie 2018. De onafhankelijke jury steunt zo de vereniging die sinds september 2017 honderden vluchtelingen in Brussel helpt. "De indrukwekkende solidariteit bij duizenden burgers is een belangrijk humaan antwoord op het falende asielbeleid van de federale regering", zegt de jury.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok