Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Burgemeesters Boom en Rumst blijven bij hun standpunt: geen Tomorrowland

De burgemeesters van Boom en Rumst blijven bij hun weigering van de vergunning voor het dancefestival Tomorrowland. Dat werd maandag vernomen van de woordvoerder van minister-president Jan Jambon, bij wie overleg met de burgemeesters plaatsvond. Het ging om een “constructief overleg”, maar “de context is op dit moment niet van die aard voor de burgemeesters om terug te komen op hun beslissing.”

309 reacties

 • Simone Cornelis

  3 maanden geleden
  Bravo voor deze burgemeesters. t Is te hopen dat de volgende edities ook ingeperkt worden tot 1 weekende.
 • Alex Wellens

  3 maanden geleden
  Respect! Als de betrokken ministers dan TML willen dat ze dan hun tuin openstellen zou ik zeggen!
 • Albin Wydooghe

  3 maanden geleden
  Burgemeesters hou vol. Laat jullie niet overtuigen en zeker niet toegeven. Want moest er dan iets gebeuren hebben jullie zeker in het pateeke gebeten.
 • Hugo Hechtermans

  3 maanden geleden
  Het is duidelijk dat de lobby's bij de ministers zijn langs geweest. Zien zij hun ''commissie'' aan hun neus, of liever hun zakken, voorbijgaan ?
 • Jennifer Peeters

  3 maanden geleden
  Dikke proficiat aan deze twee burgemeesters. Maar Jambon werkt intussen aan een plan B. Die hoopt nu dat de organisatie een nieuwe aanvraag doet, met wat extra hulp van de Vlaamse en federale regering. Waarom moet de belastingbetaler hier voor meebetalen? Schande.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.