Burgemeester Bart De Wever, koning Filip en premier Charles Michel trokken vandaag naar de Paardenmarkt en spraken er met hulpverleners.
Volledig scherm
Burgemeester Bart De Wever, koning Filip en premier Charles Michel trokken vandaag naar de Paardenmarkt en spraken er met hulpverleners. © Photo News

Burgemeester De Wever: "Antwerpen heeft een echte tragedie beleefd"

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) is zwaar onder de indruk van wat er zich gisteravond heeft afgespeeld op de Paardenmarkt. Dat zegt hij in een bericht op Facebook. Hij betuigt er nogmaals zijn medeleven en bedankt de hulpdiensten voor het geleverde werk. "Toen ik vanmiddag terug ging, zag ik dat velen van hen fysiek getekend waren doordat ze sinds gisteren onophoudelijk hebben doorgewerkt."

8 reacties

 • james vroman

  5 jaar geleden
  landinvest zal deze pechvogels wel een nieuw project voorschotelen ...
 • Gilbert Haelewyn

  5 jaar geleden
  Op Facebook spreekt men helemaal anders over hun beste burgemeester. Nochtans de anti De Wevers kunnen ook posten. Ik denk dat De Wever nog geen enkel huis heeft goedgekeurd. Dat is zijn werk niet, en ik denk dat hij niet veel van metselwerk en schrijnwerk kent. Ieder zijn job.
 • JAN krommentak

  5 jaar geleden
  Hij heeft al zijn diensten ten gronde gericht , met dit als resultaat vakbekwaamheid en kennis moest de baan ruimen de nieuwe generatie werd gelanceerd die die alleen lucht blaast , regeltjes volgt en een heilige afkeer heeft van de overal en de werkman
 • Johnny Borgoo

  5 jaar geleden
  BDW voorstander van een Vlaamse staat op stap met de Belgische koning. Spijtig genoeg terug een reden voor een paar dagen in het nieuws te verschijnen
 • Ricci Latte

  5 jaar geleden
  Het is een tragedie dat wel maar... er zijn er nog veel meer als ik bepaalde Antwerpse wijken onder de loep neem en ik bedoel geen materialistische tragedies maar wel die van de getto's waar zelfs de autochtone antwerpenaar 's avonds best binnenblijft.
 1. Alcohol, drugs en overdreven snelheid: massale controles na Ronde van Vlaanderen

  Alcohol, drugs en overdreven snelheid: massale controles na Ronde van Vlaanderen

  De politie zal zondag massaal controleren op alcohol, drugs en overdreven snelheid na afloop van de Ronde van Vlaanderen. De organisatie verwacht die dag 1 miljoen wielerfans, onder meer in de vipdorpen langs de heuvels waar doorgaans flink gedronken wordt. “We plannen inderdaad extra controles om bestuurders onder invloed van alcohol en drugs, en snelheidsduivels, uit het verkeer te halen”, zegt Jeroen Pandelaere van de politiezone Deinze-Zulte-Lievegem. “We willen iedereen een veilige Ronde gunnen en daarom zullen we meer dan anders aanwezig zijn op de invalswegen.”
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.