Karolien Coenen
Volledig scherm
© Karolien Coenen

Burgemeester Bilzen betreurt reacties na brand in toekomstig asielcentrum: “Verwerpelijk”

Bilzens burgemeester Johan Sauwens (Trots op Bilzen) distantieert zich van de vijandige reacties op de opzettelijke brandstichting in een oud rusthuis waar Fedasil asielzoekers wil in onderbrengen. “Onaanvaardbaar”, zei hij deze ochtend op Radio 1.

75 reacties

 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  En met een De Blocq die bij alles wat ze aanraakt voor meer miserie zorgt dan dat ze oplost en een notoir vreemdelingenminnaar als Somers op "inburgering" staat er ons nog wat te wachten.
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  En het toppunt: nu volgt er een heksenjacht op de schrijvers in de blogs die uitdrukkelijk niet akkoord zijn met wat de incompetente zakkenvullers ons willen opdringen.
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  De bevolking is het wellicht beu dat men hen de kruimels toewerpt maar wel een rosbief geeft aan die goudzoekers.
 • paul van gele

  2 jaar geleden
  Zo als De Block ons nu pakt staat er vandaag of morgen wel eens iemand op om haar te pakken. En ze moet niet afkomen met Europa.
 • gilbert Gijdé

  2 jaar geleden
  den burgemeester zal wel gezorgd hebben ,dat hij niet in die buurt woont.Belgie zit barstensvol,het is wel genoeg nu(toch vlaanderen
 1. Van Ranst: “We dreigen voor langere periode op hoog plateau te komen, dat mag niet gebeuren”
  Play

  Van Ranst bij HLN LIVE: “We dreigen voor langere periode op hoog plateau te komen, dat mag niet gebeuren”

  Viroloog Marc Van Ranst ziet ondanks een vertraging in de groei geen lichtpunt in de cijfers. “Ze gaan nog altijd omhoog, we dreigen af te stevenen op een hoog plateau voor een langere periode. Dat mag niet gebeuren”, klinkt het bij HLN LIVE. “Binnen Europa zijn we - na Tsjechië en Slovakije - het land met de meeste besmettingen. En Vlaanderen steekt daar dan nog eens bovenuit.”