Premier Alexander De Croo vandaag in de Kamer
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo vandaag in de Kamer © BELGA

'Buitenplan' in de maak voor activiteiten in openlucht

Op dit moment worden alle elementen samengelegd voor een 'buitenplan' voor de activiteiten in openlucht, waar het risico op een coronabesmetting veel kleiner is dan binnen. Dat heeft premier Alexander De Croo vandaag aangekondigd in de Kamer. Of dat betekent dat er op korte termijn versoepelingen zitten aan te komen voor buitenactiviteiten, wilde de premier niet gezegd hebben.

93 reacties

 • Theo Schuermans

  2 maanden geleden
  Vaccineer nu eens op volle snelheid, zodat de fitnessen ook eindelijk open kunnen, zodat we eindelijk terug iets aan onze conditie kunne doen.
 • Alfred LEEMANS

  2 maanden geleden
  We zullen weer moeten kijken na een minutenlange spreekbeurt op TV om te weten wat ons te wachten staat. Efficientie is niet een topprioriteit van deze regering naast alle andere tekortkomingen en blunders.
 • Steve De Jonghe

  2 maanden geleden
  Weetje wat een goed plan is . Vaccineer nu eens sneller !! En gooi Beke en Vandenbroeck buiten!
 • Kris D'hondt

  2 maanden geleden
  Misschien moeten onze ministers eens buiten komen om te zien in hoeverre de door hen opgelegde regels worden nageleefd. De mooie grafieken en getalletjes van instellingen met veel eigenbelang zouden wel eens verkeerd kunnen zijn.
 • Geert Landsman

  2 maanden geleden
  Zorg nu eens dat de inentingen goed lopen? Wij burger falen niet maar jullie de parlementen en politiekers falen constant! Wanneer mogen we jullie eens beboeten en voor de rechter sleuren. Zoveel geklungel tegen een veel te hoog loon; waarom is dat niet strafbaar.
 1. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje

 2. Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro
  Play

  Axel heeft goed nieuws voor Christa: tot haar grote verbazing erft ze 16.000 euro