Het duo had naast 900 xtc-pillen ook wapens in huis.
Volledig scherm
Het duo had naast 900 xtc-pillen ook wapens in huis. © Photonews

Brusselse politie klist drugdealers van 68 en 52

De lokale politie van de zone Brussel Zuid heeft twee drugdealers opgepakt van respectabele leeftijd. Het gaat om een vrouw van 52 jaar en een man van 68 jaar. Bij een huiszoeking bij het tweetal vonden de agenten onder meer 500 gram speed en 900 xtc-pillen. De twee zijn ter beschikking gesteld van het Brusselse parket.

 1. Joodse woordvoerder: “Als besmettingscijfers echt vier keer hoger liggen moeten inwoners uit die wijken sneller vaccin krijgen”
  Play

  Joodse woordvoer­der: “Als besmet­tings­cij­fers echt vier keer hoger liggen moeten inwoners uit die wijken sneller vaccin krijgen”

  Alle inwoners uit twee Joodse wijken in Antwerpen worden opgeroepen om zich te laten testen op Covid-19. Het aantal besmettingen ligt daar de laatste dagen vier keer hoger in vergelijking met het stedelijke gemiddelde. “Als blijkt dat dat werkelijk zo is, vind ik dat die twee buurten prioriteit moeten krijgen voor de vaccinaties”, stelt Hans Knoop als woordvoerder van het Forum der Joodse organisaties bij HLN LIVE.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"