De Brusselse korpschef Michel Goovaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
De Brusselse korpschef Michel Goovaerts. © Photo News

Brusselse korpschef na rellen met jongeren: “Waar waren de ouders van die gasten eigenlijk?”

“Die crèche in de Marollen staat daar voor hún kinderen, hé. Blijkbaar vinden ze het dan toch nog nodig om ook die te vernielen.” De Brusselse korpschef Michel Goovaerts windt er geen doekjes om, nadat een groep van 30 jongeren vrijdagavond in de Marollen clashte met de politie en zaterdag de brandweer 'verwelkomde' met brandbommen. "Die gasten moeten hun manieren leren houden."

177 reacties

 • Peggie Van Audenhove

  11 maanden geleden
  Johan Vervaeck schade met opzet toegebracht (ook door minderjarige vanaf 12 jaar = een kind dat de jaren des onderscheids heeft bereikt) is uitgesloten in familiale verzekering voor tussenkomst. Anders zou het maar wat al te makkelijk zijn niet, om er de familiale verzekering te voor laten opdraaien?
 • julien de meulder

  11 maanden geleden
  familie verantwoordelijk stellen voor de daden van hun BRAVE KINDEREN en laten opdraaien voor de schade ofwel eigendom aanslagen of belgisch paspoort afnemen en terug naar land van herkomst dat is de enige taal die ze verstaan in hun geldbeugel zitten en bij minderjarige kindervergoeding inhouden tot de schade is vereffend.
 • chris delanghe

  11 maanden geleden
  Kindergeld afpakken, dan ga je direkt weten waar die ouders zitten. en laat ze dan vervolgens maar opdraaien voor de schade en de kosten van de interventies. En uiteraard nog een flinke boeter erbij nietwaar.
 • Danny Damiaens

  11 maanden geleden
  Zolang de linkse burgemeesters aan de macht blijven zal dit gewoon blijven groeien,het beleid is altijd links in Brussel geweest denil.Gewoon even uw linkse bril afzetten en dan ziet men de dingen in de juiste perspectief.Wie zijn de slachtoffers die overvallen of uitgescholden worden.Hoe noem je dit?
 • Gino Denil

  11 maanden geleden
  Ongelijkheid en discriminatie bestaan, Ian Vandenbossche. Als je aan de juiste kant staat dan merk je dat nooit. En als je aan de verkeerde kant staat des te harder. Ongelijkheid, armoede, discriminatie, criminaliteit en geweld gaan hand in hand. Overal waar die samen voorkomen. En het zijn de symptomen van een zieke samenleving en een slecht beleid.
 1. Buurtbewoners 3M radeloos na te hoge PFOS-waarden in hun bloed: “Ik weet het allemaal niet meer. Wat moeten we nu doen?”
  PREMIUM
  54

  Buurtbewo­ners 3M radeloos na te hoge PFOS-waar­den in hun bloed: “Ik weet het allemaal niet meer. Wat moeten we nu doen?”

  Vertwijfeling. Dát is wat de 67-jarige Eduard D’Hollander voelt. Hij woont vlak bij de fabriek 3M in Zwijndrecht en blijkt nu, net als zijn vrouw en kleindochter, ‘problematisch’ hoge PFOS-waarden in zijn bloed te hebben. “Ik weet het allemaal niet meer”, zegt de gepensioneerde vrachtwagenchauffeur. “Wat gaat er nog gebeuren? Wat moeten we doen?”
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.