De naam van politicus Stef Goris van Lijst Dedecker werd genoemd in het dossier.
Volledig scherm
De naam van politicus Stef Goris van Lijst Dedecker werd genoemd in het dossier. © BELGA

Brussels parket klasseert Azerbeidzjan-affaire

Het Brussels parket heeft zijn onderzoek naar gelobby voor Azerbeidzjan zonder gevolg geklasseerd. De ex-parlementsleden Stef Goris en Alain Destexhe, moeten niet voor de correctionele rechtbank verschijnen. Dat schrijft De Tijd vandaag.

2 reacties

 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Zo, dat is weer netjes onder de mat geveegd.
 • Marleen Sauvillers

  4 jaar geleden
  Hier hebben wij niet zoveel heisa over gehoord. Maar maanden aan ëén stuk over een paar viisa. Dat is toch heel vreemd. Waar zitten de onderzoek commissie nu van vld.
 1. Agressieve man bedreigt treinconducteur van NMBS: “Ik boks al je tanden eruit!”
  Play

  Video toont hoe agressieve reiziger treincon­duc­teur bedreigt: “Ik boks al je tanden eruit!”

  Deze TikTokbeelden tonen hoe een jongeman helemaal tekeergaat tegen een treinconducteur. In de video is te zien hoe hij tegen de treinbegeleider gaat staan en hem probeert te intimideren. “Ik ga jou hier laten zitten, vriend!” en “Je kan mij toch niks doen, kankerhoertje dat je bent”, schreeuwt de man onder meer. De conducteur zelf slaagt erin zijn kalmte te bewaren, maar de reiziger houdt maar niet op. De exacte omstandigheden zijn nog niet bekend, maar spoorwegmaatschappij NMBS is niet te spreken over het voorval. “We veroordelen elke vorm van agressiviteit of geweld naar het personeel”, klinkt het daar.