Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Brussels luxehotel opent ‘privé-restaurants’ in lege kamers: “Naast je bed eten zoals nu is toch allesbehalve aangenaam?”

Het Brussels luxehotel Steigenberger Wiltcher’s is het wachten beu en biedt vanaf volgende week weer een heuse ‘restaurantervaring’ aan. Daarvoor worden leegstaande hotelkamers omgetoverd tot ‘mini-restaurantjes’. “Wie bij ons logeert, krijgt zo’n restaurantje voor zich alleen en kan daar dan in een restaurantatmosfeer van een sterrenmenu genieten”, aldus hotelmanager Michel Cottray. Volledig wettelijk, verzekert hij.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras