Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Joel Hoylaerts / Photo News

Brussels Airport ziet aanbod bestemmingen deze winter licht stijgen

Op Brussels Airport worden dit winterseizoen zo’n 130 bestemmingen aangeboden door 52 luchtvaartmaatschappijen. Dat is een lichte stijging ten opzichte van de 120 bestemmingen die tussen eind oktober 2020 en eind maart dit jaar werden aangeboden, zo meldt de luchthaven van Zaventem.

 1. INTERVIEW. Biostatisticus Tom Wenseleers: “Omikron kan tot volledig nieuwe pandemie leiden”
  PREMIUM
  53

  INTERVIEW. Biostatis­ti­cus Tom Wenseleers: “Omikron kan tot volledig nieuwe pandemie leiden”

  “Uiterst zorgwekkend” noemt biostatisticus Tom Wenseleers (KU Leuven) de nieuwe coronavariant die vorige week opdook in Zuid-Afrika. “De eerste vaststellingen doen vermoeden dat omikron een stevig voordeel heeft tegenover delta”, zegt hij. “En dat lijkt niet gekoppeld te zijn aan een hogere besmettelijkheid, maar wel aan een vermogen om ons immuunsysteem en de vaccins te verschalken. Dat zou tot een volledig nieuwe pandemie kunnen leiden.”
 2. Zorg en Gezondheid dient klacht in tegen callcenter Yource na mogelijke fraude, contacttracers kunnen bij andere callcentra aan de slag
  Play

  Zorg en Gezondheid dient klacht in tegen callcenter Yource na mogelijke fraude, contacttra­cers kunnen bij andere callcentra aan de slag

  Zorg en Gezondheid gaat een strafrechtelijke klacht indienen tegen het callcentrum Yource, een van de bedrijven die deel uitmaken van het consortium dat instaat voor de contacttracing in ons land. Het agentschap doet dit naar aanleiding van een artikel op HLN waarin sprake is van mogelijke frauduleuze praktijken bij een dochterbedrijf, iets wat ook uit eigen onderzoek zou blijken. De samenwerking met het bedrijf werd ondertussen stopgezet en er werd een externe audit naar de andere bedrijven in het consortium besteld. Medewerkers van Yource kunnen mogelijk bij andere callcenters aan de slag, “om de impact op het contactonderzoek zoveel mogelijk te beperken”.
 3. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.