Eddy Vangroenderbeek©
Volledig scherm
© Eddy Vangroenderbeek©

Brussels Airlines lijdt recordverlies van 332 miljoen euro: “Ten vroegste in 2024 weer op niveau van voor coronacrisis”

De coronapandemie heeft de Duitse luchtvaartgroep Lufthansa opgezadeld met een recordverlies van 6,7 miljard euro in 2020. Dat blijkt uit de jaarcijfers van het concern. Dochterbedrijf Brussels Airlines belandde 332 miljoen euro in het rood. De job van 256 mensen die op de payroll staan van Brussels Airlines is bedreigd.

15 reacties

 • stephan van den nest

  2 maanden geleden
  kan mij ergens vinden in onderstaande reacties, op voorwaarde dat dit ook toegepast wordt op de treinen! BA een bodemloze put voor ons belastingsgeld ? een fractie van de NMBS dan toch...en wanneer gaan die dat terug betalen? dus ook asap privatiseren of verkopen
 • Jan Van Rompaey

  2 maanden geleden
  Daar moeten ze eens grote kuis houden.
 • Marco Di Scarpa

  2 maanden geleden
  Tot 12/2019 heb ik steeds gebruik gemaakt van de service van Brussels Airlines via mijn touroperator "Pegase". Tot begin 2020 kon er gevlogen worden in premium klasse. Er werd dan een weliswaar minderwaardige warme snack geserveerd en gedurende gans de vlucht was de drank inbegrepen. Nu gaat Brussels Airlines de low cost toer op en kan er niet meer premium of vaak zelfs businessclass gevlogen worden. Daarom vlieg ik in het najaar met Tui dat deze service wel aanbied. Bye BA!
 • Patrick De pauw

  2 maanden geleden
  Verkoop de teveel vliegtuigen die ze daar hebben en het is gered of geef het aan Lufthansa gratis want die komen hier ook maar bedelen om geld
 • nico vets

  2 maanden geleden
  Hou die lawaaimakers en vervuilers maar voorgoed aan de grond,er was een tijd waar vliegtuigen niet bestonden.
 1. Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven: De Bleeker stelt onderzoek in naar ‘IM Academy’
  5

  Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven: De Bleeker stelt onderzoek in naar ‘IM Academy’

  Staatssecretaris voor consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) heeft de Economische Inspectie gevraagd om een onderzoek te voeren naar de praktijken van ‘IM Academy’, een bedrijf dat naar eigen zeggen vooral opleidingen in online trading aanbiedt. Een reportage van HLN DOC laat evenwel zien dat in de praktijk IM Academy vooral gericht is op mensen te ronselen die op hun beurt ook weer mensen moeten ronselen, een piramidesysteem dus. Dat is verboden, maar IM Academy maakt mogelijk gebruik van een kier in de wet. De Bleeker wil de wet nu aanpassen om die te dichten.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen