Illustratiefoto: een coronabetoging op 9 januari in Brussel.
Volledig scherm
Illustratiefoto: een coronabetoging op 9 januari in Brussel. © BELGA

Brussel zet zich schrap voor coronabetoging met mogelijk 100.000 deelnemers

Vandaag vindt opnieuw een betoging tegen coronamaatregelen plaats in Brussel. Het wordt mogelijk de grootste betoging tot nu toe: volgens organisatie Europeans United zouden er tot wel 100.000 aanwezigen kunnen zijn. “Wij willen een open debat”, zegt organisator Tom Meert in VTM NIEUWS.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Organisator na verontrustende signalen over coronabetoging: “We zullen idioten weren”
  PREMIUM

  Organisa­tor na verontrus­ten­de signalen over coronabeto­ging: “We zullen idioten weren”

  De mars tegen de coronamaatregelen nu zondag kondigt zich aan als één van de grootste ooit. Organisator Tom Meert spreekt van een vreedzame manifestatie en legt de link naar de witte mars. Hoeveel volk wordt er verwacht? En welk soort volk? Op sociale media circuleren foto’s van journalisten die men in het vizier wil nemen. Zeer verontrustend, maar de organisator zegt met klem dat hij er alles zal aan doen om relschoppers te weren. “Wij zijn brave huisvaders en -moeders”. Volgens bronnen laat de politie in elk geval niets aan het toeval over.