Philippe Close (vooraan rechts) and Rudi Vervoort (midden).
Volledig scherm
Philippe Close (vooraan rechts) and Rudi Vervoort (midden). © BELGA

Brussel verbiedt ‘Mars tegen Marrakesh’

De Mars tegen Marrakesh die gepland is voor aanstaande zondag in Brussel, mag niet doorgaan. Dat hebben burgemeester van Brussel Philippe Close en Rudi Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vandaag beslist. Het verbod geldt voor het hele Brusselse gewest.

127 reacties

 • Willy Slachmuylders

  3 jaar geleden
  Close en Vervoort daar gaat je nog spijt van hebben ! Brusselaars niet tevreden !!
 • Dirk Peeters

  3 jaar geleden
  Ligt er iemand wakker van wat Close wil. Iedereen mag gaan wandelen of door de winkelstraten kuieren van een stad. Als dan toevallig 100.000 mensen dat op hetzelfde moment willen gaan doen, dan is dat maar zo.
 • Francois Troch

  3 jaar geleden
  ga eens betogen in bv Antwerpen daar zullen ze wel mogen? waarom altijd in Brussel
 • Maurice Keukelaers

  3 jaar geleden
  Als de overheden mogen bepalen over weke thema's er wel en niet betoogd mag worden, kan men moeilijk nog spreken van "vrije meningsuiting".
 • Gerrit defreyne

  3 jaar geleden
  Het is nogal straf dat je uitgescholden wordt voor fascist als je in een betoging wilt meestappen. Waar blijft de vrijheid van denken en handelen?
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. “Milieu-inspectie blaast dading tussen 3M en Lantis op”

  “Milieu-inspectie blaast dading tussen 3M en Lantis op”

  75.000 euro, dat was het bedrag dat afgesproken werd tussen chemiefabriek 3M en Lantis, het consortium dat Oosterweel zou bouwen. De twee sloten een dading en dat geld moest ervoor zorgen dat Lantis de meest vervuilde grond in een veiligheidsberm zou bergen op het terrein van 3M. Maar de milieu-inspectie zou die deal nu opblazen. Volgens kenners heeft dat tot gevolg dat 3M de volle pot voor de vervuiling buiten haar terrein moet betalen.