Vuurwerk aan het Atomium luidt het nieuwe jaar 2018 in.
Volledig scherm
Vuurwerk aan het Atomium luidt het nieuwe jaar 2018 in. © EPA

Brussel, Parijs, Berlijn en andere Europese steden zetten 2018 feestelijk in met vuurwerk

In de verschillende Europese hoofdsteden is het nieuwe jaar om middernacht feestelijk ingezet met vuurwerk. Aan het Atomium in Brussel woonden 45.000 toeschouwers het vuurwerk bij. 

6 reacties

 • Bart Boenen

  5 jaar geleden
  Mooiste vuurwerk in ons mooie Brussel. De auto- en stenenvuurpijl, een nieuwigheid.
 • Guido Verbist

  5 jaar geleden
  Bij ons ook alles ok. Molenbeek stond weer in de negatieve belangstelling en toon
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Het grenst bijna aan hysterie. En het is ook de trend om andere landen te overbluffen. En mag ik vragen: hoeveel geld is er in de lucht geschoten? En ontploft? Plots is het geen crisis meer.
 • Hala Madrid

  5 jaar geleden
  Happy new year HLN.be!
 • Dimitri Struyf

  5 jaar geleden
  In de Berlijn video, echht iedereen zijn gsm omhoog in plek van gewoon te kijken...
 1. Wagens en horecazaken worden zwaar geviseerd in Aarschot, maar haast geen buit: “Bij mij lag er enkel wat glas en bloed”
  PREMIUM

  Wagens en horecaza­ken worden zwaar geviseerd in Aarschot, maar haast geen buit: “Bij mij lag er enkel wat glas en bloed”

  Vandalenstreken of inbrekers, er was op het eerste gezicht weinig verschil te zien donderdagochtend in Aarschot. Hoewel er in tal van handelszaken en auto’s werd toegeslagen werd nergens een grote buit gemaakt - hier een sleutelbos, en daar wat kleingeld. De schade is overal echter meer dan aanzienlijk. De politie is dan ook volop op zoek naar de daders. Daarvoor roept ze nu ook de hulp in van buurtbewoners.
  Aarschot
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Wolf duikt onverwachts op in provincie Antwerpen, is dat gevaarlijk? “De kans dat je Euromillions wint, is groter dan het risico dat een wolf je aanvalt’
  PREMIUM

  Wolf duikt onver­wachts op in provincie Antwerpen, is dat gevaarlijk? “De kans dat je Euromilli­ons wint, is groter dan het risico dat een wolf je aanvalt’

  Maar liefst 6 meldingen kreeg Welkom Wolf gisteren binnen nadat een wolf onverwachts opdook in Wuustwezel in de provincie Antwerpen. Iemand zag hem gewoon op een fietspad lopen. Dat maakt heel wat mensen bang. Want als die wolven zo schuw zijn, waarom komen ze dan dicht bij ons in de buurt? En als ze dieren zoals schapen doden, zijn ze dan ook een gevaar voor kinderen die een pak kleiner zijn? Wolvenonderzoeker Joachim Mergeay geeft antwoord op veelgestelde vragen over wolven.