Bruce Willis (67) heeft afasie: wat houdt de aandoening in en hoe ermee omgaan? Logopedisten leggen uit

Bruce Willis (67) lijdt aan afasie en stopt definitief met acteren. Maar wat voor aandoening is het en hoe kan je ermee omgaan? VTM-gezicht en logopediste van opleiding, Birgit Van Mol, en Bernadette Timmermans,  doctor in de logopedie, leggen uit.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. ANALYSE. “Misschien ligt de historische rol van De Wever vooral in de constructie van een nieuwe Vlaamse volkspartij. Maar daarvoor moet hij het
centrum heropbouwen, niet slopen”
  PREMIUM

  ANALYSE. “Misschien ligt de histori­sche rol van De Wever vooral in de construc­tie van een nieuwe Vlaamse volkspar­tij. Maar daarvoor moet hij het centrum heropbou­wen, niet slopen”

  “Het ‘gemberthee-akkoord’ van de federale regering over de begrotingscontrole kwam er na veel trekken en met kwetsuren. In het licht van wat moet gebeuren is het ruim ondermaats”, schrijft politicoloog Carl Devos. “Anderzijds is het een klein mirakel dat zelfs over deze beperkte ingrepen een akkoord werd gevonden. Een verdienste van premier De Croo.”
 3. Scholen schrappen Romereis wegens te duur: “950 euro voor 5 nachten, ik voelde eerlijke schaamte om daar reclame voor te maken”
  PREMIUM
  22

  Scholen schrappen Romereis wegens te duur: “950 euro voor 5 nachten, ik voelde eerlijke schaamte om daar reclame voor te maken”

  Scholen annuleren hun traditionele laatstejaarsreis in de paasvakantie omdat die te duur is geworden. “950 euro voor vijf nachten Rome. Daar voel ik me zelf niet comfortabel bij, hoe jammer het ook is”, zegt Jo Beelen, directeur van het Sint-Pieterscollege in Leuven. “Er was ook al langer kritiek op de vliegreis, want we hebben veel leerlingen die ten tijde van de klimaatmarsen meeliepen.”