Volledig scherm
© RV

Brouwerij Rochefort komt voor het eerst in 65 jaar met nieuwe trappist

Trappistenbrouwerij Rochefort pakt verrassend uit met een nieuwe trappist, Triple Extra. Het wordt het eerste nieuwe brouwsel in 65 jaar. Opvallend: voor het eerst pakt de brouwerij uit met een blond bier. Het nieuwe bier ligt vanaf dit weekend al in de winkels. 

 1. Trappistinen uit Brecht lanceren shampoo op basis van trappistenbier

  Trappisti­nen uit Brecht lanceren shampoo op basis van trappisten­bier

  De zusters Trappistinen van de Abdij Onze Lieve Vrouw van Nazareth in Brecht produceren al sinds 1964 zeep- en schoonmaakproducten onder de naam TRAPP, maar nu pakken ze uit met een wereldprimeur. Ze lanceren een shampoo op basis van Trappist Dubbel van Westmalle. “Het beste van twee schuimende tradities samenbrengen en dan krijg je dit uniek product”, lacht abdis Katharine van de zusters Trappistinen. De shampoo zal verkocht worden in abdijwinkels, religieuze winkels en de betere geschenkenwinkels.
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Man maakt prachtige kunst van ongekookte pasta
  Play

  Man maakt prachtige kunst van ongekookte pasta

 2. Hoe vier je veilig kerst en nieuwjaar?
  Play

  Hoe vier je veilig kerst en nieuwjaar?