Frederik Van Nespen
Volledig scherm
© Frederik Van Nespen

Brokstukken vallen van viaduct E17 in Gentbrugge

"Het is een gekend probleem en het blijft maar gebeuren", zegt Frederik Van Nespen. Hij reed vandaag op de Land van Rodelaan in Gentbrugge toen hij op het fietspad onder het viaduct van de E17 brokstukken vond. 

25 reacties

 • hou dinii

  4 jaar geleden
  Viaduct dat uiteenvalt en een duur traject controle die 1st word geplaatst man man 1st geld verdienen dan veiligheids het moto
 • rik lagrou

  4 jaar geleden
  Iets begrijp niet men betaald nieuwe weegbrug en die word nauwelijks gebruikt 1000den vrachtwagen rijden wegen ;bruggen stuk omdat te zwaar zijn en 10/20 vrachtwagens wegen per dag met minstens 10 weegbruggen Zal nooit de wegen goed houden als dit blijft toelaten en speek niet over een caravan hé Dat makkelijk
 • Remi Kastaar

  4 jaar geleden
  Wegen, spoor, water of auto wegen in Vlaanderen één woord, erbarmelijk! ik ben vorige week door Henegouwen gereden Ath - Blaton etc...ja man PROPER!
 • Eddy Van der Vliet

  4 jaar geleden
  Als ge daar over moet dan klapperen je tanden uit elkaar door de voegen. In het buitenland voel je zelfs niet als je zo’n viaduct passeert. In Wilrijk Antwerpen is ook zo’n viaduct. Vroeger werd de oude snelweg Antwerpen Luik de abortusweg genoemd deze viaducten kun je nu de tandentrekkers noemen.
 • Patrick morel

  4 jaar geleden
  Het vele belastinggeld dient alleen om het leger politici en ambtenaren te onderhouden en een vet pensioen te geven, voor de rest, this is Belgium.