Ahlam Younan (28) werd vermoord aangetroffen in haar appartement in Luik.
Volledig scherm
Ahlam Younan (28) werd vermoord aangetroffen in haar appartement in Luik. © Instagram

Broer van doodgeschoten vrouw (28) in Luik: “Haar dood is niet erg”

Speurders zijn nog altijd op zoek naar de moordenaar van Ahlam (28). De Syrische vrouw werd begin januari met een schotwonde aan het hoofd dood aangetroffen in haar appartement in Luik. Snel werd duidelijk dat het ging om een eremoord en kwam een van Ahlams broers in het vizier als hoofdverdachte. Uit een conversatie die de kranten van Sudpresse konden inkijken, blijkt nu dat de man niet geraakt is door het verlies. “Haar dood is niet erg”, schreef de verdachte naar een broer.

 1. Na moord op zus in Luik ook moeder bedreigd: “Hij wil haar doden als ze nog een traan om Ahlam laat”

  Na moord op zus in Luik ook moeder bedreigd: “Hij wil haar doden als ze nog een traan om Ahlam laat”

  Het parket van Luik heeft een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de oudere broer van Ahlam Younan (28). De Syrische vrouw werd negen dagen geleden vermoord aangetroffen in haar appartement in Luik. Haar handen waren vastgebonden en ze had een schotwonde aan het hoofd. Een zus van Fadia slaakt nu een noodkreet. Ze vermoedt dat Gerges teruggekeerd is naar Syrië om haar ouders te gijzelen. “Mijn moeder kreeg al te horen dat ze gedood zou worden als ze nog een traan om Ahlam zou laten”, klinkt het.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.