Archiefbeeld. Fraser Cameron (11/02/2015)
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld. Fraser Cameron (11/02/2015) © BELGAIMAGE

Brits-Belgische lobbyist verdacht van spionage voor China, werkte eerst voor Britse geheime dienst

Belgische en Britse inlichtingendiensten zeggen dat de directeur van een Brusselse denktank informatie over EU-dossiers verkocht aan Chinese agenten. De Britten blijken hem goed te kennen. Uit navraag van De Morgen blijkt dat Fraser Cameron in het verleden werkte voor de MI6. De man ontkent alles.

1 reactie

 • rita vdbergh

  2 jaar geleden
  Ik heb er nooit aan getwijfeld dat de hebzuchtige politici de hangpoppen zijn van de lobbyisten die de wereld besturen, ik heb de indruk dat veel politici en hun exuberante rijke vrienden denken dat ze met een kist vol goud begraven gaan worden, zij alleen zijn de oorzaak dat van de armoede problemen in veel landen en van de huidige milieu- en klimaat problemen. In eigen belang blijven ze de bevolking wijsmaken dat de bomen tot in de hemel groeien.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.