Al meer dan tienduizend mensen hebben de nieuwe app van het Vlaams Belang gedownload. Maar wat kan je er precies mee doen? En wat is de bedoeling van de partij?
Volledig scherm
PREMIUM
Al meer dan tienduizend mensen hebben de nieuwe app van het Vlaams Belang gedownload. Maar wat kan je er precies mee doen? En wat is de bedoeling van de partij? © RV

"Breek zelf de censuur": onze reporter gebruikt samen met expert de app van Vlaams Belang en ontdekt wat je dan te lezen krijgt

Als we de beoordelingen in de appstore mogen geloven is de nieuwe app van het Vlaams Belang “heerlijk ongecensureerd nieuws” volgens de ene en “letterlijk de slechtste nieuwsapp” volgens de andere. Hoe dan ook staat de app bij iPhones bovenaan de hitlijst in de categorie nieuws. Met de smartphone-app wil Vlaams Belang naar eigen zeggen de censuur breken. Al lijkt het vooral bedoeld om stemmen te winnen. En dat zou wel eens kunnen lukken, blijkt nadat we samen met een expert enkele dagen de app hebben gebruikt. Wat bent u met de allereerste politieke app van ons land? En wat is Vlaams Belang ermee dat u de app gebruikt?

191 reacties

 • John Vosse

  1 jaar geleden
  Men oogst wat men zaait , aangezien de media duidelijk alles wat links is goed vinden en indien negatief minimaliseren of verzwijgen en alles wat rechts is systematisch afbreken en/of verzwijgen dan is deze app een heel goed idee ! En voor de linkse allesweters , ook rechts kan kritisch en objectief zijn over allerhande info en ideeën !
 • Tobias Renders

  1 jaar geleden
  Ik moet zeggen, de app is echt wel objectiever.
 • JAN luytens

  1 jaar geleden
  Tom van Grieken : ik noem hem de "Louis van Gaal" van de Belgische politiek. Reken er maar op dat deze man de buit zal binnenhalen met zijn doordachte tactieken waaronder deze App.
 • Bart Timperman

  1 jaar geleden
  Om de censuur breken? Zeg maar liever om hun eigen meningen en standpunten op te dringen uit hun eigen visie zonder enige tegenargumenten. Dit nieuws op deze app is gewoon een hoop reclame voor het VB, niks objectief aan.
 • Luc Ver Eecke

  1 jaar geleden
  Spijt voor wie het benijd , is de enige juiste informatie en dat piekt ook voor de gewone media kanalen . Deze zijn al jaren ook met een cordon bezig en snappen nog altijd niet dat ze in hun eigen voet schieten . En kunnen ze alleen maar vernoemen met futiliteiten maar de man in de straat heeft het al lang door . Dat zullen we binnenkort wel zien in de stembus .