Meester Platteau steekt het niet onder stoelen of banken. "Ik hoop dat Brecht op mijn kantoor blijft en dat we nog jarenlang een tandem kunnen vormen op moordzaken."
Volledig scherm
PREMIUM
Meester Platteau steekt het niet onder stoelen of banken. "Ik hoop dat Brecht op mijn kantoor blijft en dat we nog jarenlang een tandem kunnen vormen op moordzaken." © Gregory Van Gansen / Photo News

Brecht Horsten (24), dé ontdekking van het assisenproces tegen viervoudig moordenaar Alexander Dean: “Godverdikke, die gast heeft talent”

Amper 24 is hij en dé ontdekking van het assisenproces tegen viervoudig moordenaar Alexander Dean (29). Hij werd er bedolven onder de complimenten. Van zijn patron Johan Platteau (57), maar ook van de assisenvoorzitter én zelfs van de grote Jef Vermassen. “Dat doet iets met een advocaat-stagiair”, zegt Brecht Horsten. Zijn fiere baas: “Je steekt er gewoon met kop en schouders bovenuit.”

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP. Op deze parkingverkoop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs
  20

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Op deze parkingver­koop net over de grens kan je (fris)drank en meer kopen voor helft van de prijs

  Juli is de maand dat er een grote tent verschijnt op de parking van warenhuisketen Auchan in Roncq, net over de grens met Frankrijk. Op een hele reeks (fris)dranken en andere dagdagelijkse producten krijg je fikse kortingen, waardoor ze soms maar de helft zo veel kosten als bij ons. Daarom maakt Promojagers België er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.