Cristianny (30) moest in het begin poetsen, maar werd al snel opgesloten en voortdurend verkracht.
Volledig scherm
Cristianny (30) moest in het begin poetsen, maar werd al snel opgesloten en voortdurend verkracht. © RV

Braziliaanse poetsvrouw (30) in ons land “opgesloten, verkracht en overleden”

BinnenlandEen Braziliaanse vrouw die in ons land als schoonmaakster wilde komen werken is in Brussel door een man opgesloten en verkracht en nadien overleden door de gevolgen van seksueel misbruik. Dat verklaren familieleden van Cristianny Fernandes de Souza (30), nadat de vrouw aan baarmoederhalskanker stierf in een Brussels ziekenhuis. Het gerecht bevestigt aan HLN dat een opsporingsonderzoek loopt in de zaak.

4 reacties

 • Philippe Schotte

  1 maand geleden
  Zeer erg . Hoe is dit slachtoffer aan een visa geraakt . Hoe is die dader daar in geslaagd ? Ministerie van Buitenlandse zaken schiet hier wellicht ook tekort ! Sterkte aan haar twee kinderen die hun lieve mama verliezen door een monster !!
 • Johan Janssens

  1 maand geleden
  Sterkte voor de nabestaanden...
 • Danny Buyse

  1 maand geleden
  Hier wordt ik echt stil van. Er bestaan dus wel degelijk monsters. Niemand mag een excuus vinden welke psycholoog/advocaat dan ook om deze gruweldaad van de dader minder erg te doen overkomen. Sterkte voor de nabestaanden.
 • zina riffia

  1 maand geleden
  Rip mama.. sterkte aan de nabestaanden. En wens de dader een zware straf toe!
 1. Poetsvrouw slachtoffer van verkrachting in slaapkamer: “Ik dacht dat ik daar nooit levend buiten zou geraken”
  PREMIUM

  Poetsvrouw slachtof­fer van verkrach­ting in slaapkamer: “Ik dacht dat ik daar nooit levend buiten zou geraken”

  Een poetsvrouw werd in november vorig jaar verkracht door een 50-jarige man uit Turnhout bij wie ze via dienstencheques ging poetsen. Woensdag stond de vrouw voor de rechtbank oog in oog met haar verkrachter. “Ik dacht dat ik die kamer nooit levend buiten zou geraken”, verklaarde het slachtoffer. De vijftiger – die ontkent – riskeert een jarenlange celstraf.
 2. Michel van den Brande: “300% zeker dat gebouw stelling meesleurde. Andersom is onmogelijk”
  Play
  30

  Michel van den Brande: “300% zeker dat gebouw stelling meesleurde. Andersom is onmogelijk”

  Michel van den Brande, bekend van ‘The Sky is The Limit’, is als stellingbouwer betrokken bij de ramp in Antwerpen. De stelling bij het gebouw dat instortte, is van Kontrimo, het bedrijf van de Bekende Vlaming. Die is er 300% zeker van dat het gebouw de stelling heeft meegesleurd, en niet andersom. “Met die stelling was alles in orde”, reageert Michel bij VTM NIEUWS. Volgens de politie zal het onderzoek dat moeten uitwijzen.