OSG
Volledig scherm
© OSG

Brand in leeg café in Gentbrugge: kwaad opzet niet uitgesloten

In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een brand gewoed in De Ton, een taverne in Gentbrugge die al enkele maanden leeg staat. De oorzaak is nog onduidelijk, maar aangezien er al een tijdje geen beweging meer was in het pand, wordt kwaad opzet niet uitgesloten.

6 reacties

 • Ronny Van Den Bussche

  5 jaar geleden
  Ik heb er nog binnen geweest na nieuwjaar maar geen graffiti gezien hoor en de laatste openingsdag was zaterdag 13 januari !
 • Edouard Haus

  5 jaar geleden
  Al een tijdlang leeg? Het is nog maar gesloten, was supporters café van de west-buffalo's... Bij deze zoeken wij een nieuwe uitvalsbasis om samen te komen... Als er een café zich geroepen voelt
 • claudine brochez

  5 jaar geleden
  maanden leeg ?????? is pas leeg gekomen ,een paar weken
 • Merel De Vogel

  5 jaar geleden
  het pand stond nog maar een week leeg, niet al "maanden" zoals jullie schrijven
 • sofie lippens

  5 jaar geleden
  de ton is wel nog maar een week of 2 dicht niet enkele maanden !!!
 1. Bart De Wever (N-VA) was mogelijk doelwit van opgepakte geradicaliseerde jongeren, ook politiekantoren in het vizier van terroristische groep
  UPDATE

  Bart De Wever (N-VA) was mogelijk doelwit van opgepakte geradicali­seer­de jongeren, ook politiekan­to­ren in het vizier van terroristi­sche groep

  N-VA-voorzitter Bart De Wever en enkele politiekantoren waren mogelijk het doelwit van de geradicaliseerde moslimjongeren die maandag zijn opgepakt. Dat bevestigt het federaal parket aan onze redactie. De speurders hielden de jongeren in Brussel, Antwerpen en Eupen al een tijdje in de gaten omdat ze in sneltempo geradicaliseerd zouden zijn. “Ik was nooit ongerust”, reageert De Wever bij VTM Nieuws.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.