Vandenbroucke wijst N-VA-Kamerlid terecht: "Gaat u vaccins zelf produceren?"

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke heeft de vaccinatiestrategie deze namiddag nog maar eens verdedigd in de Kamer. Vooral de kritiek van N-VA-Kamerlid Kathleen Depoorter deed de Vooruit-vicepremier steigeren. "U zegt dat u alle 65-plussers al gevaccineerd zou hebben. Zou u de vaccins dan zelf in uw apotheek geproduceerd hebben?"

232 reacties

 • Marc Van der Haeghen

  10 maanden geleden
  Voor deze pandemie is er spijtig genoeg geen handboek beschikbaar. Dus laten we op houden om iedereen te bekritiseren. Elke regering, waarvan wij er eigenlijk maar één moeten hebben, proberen hun best te doen. Kritiek geven is gemakkelijk. Men kan geen vaccins zetten als er geen voor handen zijn. Zelf zetten vaccin zetten ? Zelf vaccin kopen ? Proficiat. Nog meer malafide handel.
 • Griet Geerinckx

  10 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk als iemand ven de NVA iets zegt zijn ze er als de kippen bij om te reageren doen ze het dan zoveel beter, ik dacht dat we een democratisch land waren ;
 • Patrick Op het Hoekske

  10 maanden geleden
  françois troch : Kritiek ? Een vaststelling evenals dan mensen hun frak eraan vegen. Ik ben zelf risico patiënt, wacht op mijn oproepingsbrief, draag een masker bij het buiten gaan, vermijd de mensenmassa, vinyl handschoenen bij het winkelen, handen wassen, heel weinig menselijk contact. Diegene die hun frak eraan vegen zullen altijd bestaan. Erg koosjer is hun handelswijze niet, en het zijn elementen in de chaos zelf. Als de meerderheid gevaccineerd was, dan stonden we verder. Maar, ja...
 • wesley netnem

  10 maanden geleden
  Ja waarom kan ik zelf geen vaccin bestellen en dat zelf inenten?? Iedereen kan zichzelf toch wel een prikje in de arm of bil geven zeker ?? Dan kan ik tenminste zelf kiezen van welke producent ik een vaccin koop ?? Er blijft Bitter weinig Over van het EU gedachten goed van Vrije handel van goederen en personen ?? De EU wordt elk jaar meer en meer een Dictatuur !!
 • Wilfried DE HERT

  10 maanden geleden
  Als je dan toch werkt in Europees verband , waarom zijn wij dan alsnog bij de slechtste leerlingen van Europa ? Is het misschien mijn schuld?
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. “Dat zijn geen mensen, dat zijn beesten” Luister naar de Kroongetuigen: De Cafémoorden

  “Dat zijn geen mensen, dat zijn beesten” Luister naar de Kroongetui­gen: De Cafémoor­den

  29 september 2003 is een datum die bij veel Geraardsbergenaars voor altijd in het geheugen gegrift staat. Die nacht vond, op de Markt van Geraardsbergen, een gruwelijke roofmoord plaats in café Het Vraagteken. Drie jonge mensen werden er, voor nauwelijks 3600 euro, door twee broers in geldnood vermoord. In De Kroongetuigen vertellen de speurders die het onderzoek voerden en de nabestaanden van de slachtoffers het verhaal van de dramatische gebeurtenissen van die nacht. Ze proberen vooral een antwoord te vinden op de vraag waarom de daders zo koelbloedig en genadeloos te werk gingen.