Bart De Pauw met vrouw Ines De Vos.
Volledig scherm
Bart De Pauw met vrouw Ines De Vos. © Photo News


Heeft Bart De Pauw straks geen blanco strafblad meer?

Vandaag weet Bart De Pauw (53) of hij verder moet met een strafblad of vrijgesproken wordt voor stalking en elektronische overlast. In principe riskeert de tv-maker twee jaar cel. De aanklager vindt een voorwaardelijke celstraf gepast. De Pauws advocaten pleitten op het proces vorige maand al úren voor de vrijspraak.

30 reacties

 • An Peeters

  1 week geleden
  hij kende geen grens en zijn gedrag was zeer ongepast en er duidelijk over. Niet alle vrouwen zijn sterk genoeg om hiertegen stop te zeggen. Bart maakte wel degelijk een fout en mag dat ook beseffen. Hij bedroog zijn vrouw ook ettelijke malen. Dat die dat nog pikt, zal ook zijn omwille van de financiën zeker ?
 • Bart Verwegen

  1 week geleden
  Hij zal nu wel zijn lesje geleerd hebben, en ik ben er zeker van dat hij zo'n gedrag nooit meer zal stellen. En de feiten worden erkend. Ik denk dat dat wel het belangrijkste is, hem opsluiten zou voor niemand een voordeel opleveren.
 • gaston bergmans

  1 week geleden
  wat die uitspraak ook is de zaak stinkt uren in de wind , maayke cafmeyer die haar man beloog en bedroog met de pauw dat vind ze normaal dat hij daarna nog met andere vrouwen hem bezighield vond ze dan weer overlast , hoe hypocriet kan je zijn , samen met die lisa paardegebit en lize ferryn , de enige die recht van spreken had is ella june , maar cafmeyer daar lach ik mee , voor de zaak ontplofte nog lekker bij hem thuis gaan eten, even serieus blijven
 • johanneke li

  1 week geleden
  voor een vermelding op zijn strafblad denk ik niet dat dat nodig is, zolang hij zijn fout beseft en er aan werkt is dat voldoende
 • Sharon Debeul

  1 week geleden
  Hopelijk stopt hiermee de elektronische belaging van vrouwen.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.