Dirk Tirez, ceo bpostgroup: "Iedereen zal dit eindejaar pakje op tijd ontvangen."
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Tirez, ceo bpostgroup: "Iedereen zal dit eindejaar pakje op tijd ontvangen." © Tessa Kraan


“Alle pakjes zullen dit eindejaar tijdig worden afgeleverd”: nieuwe sorteermachine bpost moet pakjesstroom eindejaar vlot laten verlopen

ECONOMIENiemand zal dit eindejaar zijn bpost-pakje te laat ontvangen. Dat maakt topman Dirk Tirez zich sterk. Een nieuwe pakjessorteermachine die de capaciteit van Antwerpen X verdubbelde, moet hem die belofte helpen waarmaken.

20 reacties

 • Erwin De Meyer

  3 maanden geleden
  Hij heeft gemakkelijk praten vanuit zijn comfortabele lederen fauteuil. De postbode krijgt zijn ronde nu al amper klaar in de voorziene 7.36 u.
 • Thierry Piette

  3 maanden geleden
  Wat hij er wel vergeet bij te zeggen is, dat vanaf eind november tot en met Kerstmis, de pakjes duurder worden voor die periode. Waarom? Ze maken al zo veel winst.
 • Juliette Nijs

  4 maanden geleden
  en nu nog de kerstkaartjes en brieven die al jaren niet meer aankomen/afgeleverd worden, en dus spoorloos verdwijnen ondanks geldig gefrankeerd en zelf volledig retour adres!
 • Kris Wyns

  4 maanden geleden
  Misschien vindt me bij het verwijderen van de oude machines de honderden exemplaren terug van de tijdschriften waarvan ik ondertussen de abonnementen heb moeten opzeggen omdat minder dan de helft ervan toekwam.
 • Jo Bosman

  4 maanden geleden
  Voor het afleveren zijn er mensen nodig en die zijn er niet dus zal niks sneller gaan .
 1. ASSISEN. “Ik heb ruiten gekuist in héél Antwerpen. En daar is wel eens seks van gekomen”: zo bracht Stephaan Du Lion 4 vrouwen om het leven
  PREMIUM

  ASSISEN. “Ik heb ruiten gekuist in héél Antwerpen. En daar is wel eens seks van gekomen”: zo bracht Stephaan Du Lion 4 vrouwen om het leven

  Vrijdagochtend start in Antwerpen de assisenzaak tegen glazenwasser Stephaan Du Lion (58). Hij staat terecht op beschuldiging van vier moorden op evenveel vrouwen in de jaren 90. Pas decennia later bekende hij beetje bij beetje, maar veel herinnert hij zich naar eigen zeggen niet meer. Een reconstructie van hoe gruwelijk hij te werk ging en hoe één DNA-match hem de das omdeed.
 2. Michaël Van Droogenbroeck (44) springt geregeld bij in uitvaartcentrum: “Die dankbaarheid vind je nergens anders”
  PREMIUM

  Michaël Van Droogen­broeck (44) springt geregeld bij in uitvaart­cen­trum: “Die dankbaar­heid vind je nergens anders”

  Uitvaartmedewerker staat sinds kort op de lijst met knelpuntberoepen. Maar VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck (44) droomde als kind al over een job als begrafenisondernemer. Hij springt geregeld bij in een plaatselijk uitvaartcentrum en praat afscheidsplechtigheden aan mekaar. “Opbaren kan je leren, maar het moment dat de familie hun geliefde terugziet, is veel pakkender.”