Dirk Tirez, ceo bpostgroup: "Iedereen zal dit eindejaar pakje op tijd ontvangen."
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Tirez, ceo bpostgroup: "Iedereen zal dit eindejaar pakje op tijd ontvangen." © Tessa Kraan


“Alle pakjes zullen dit eindejaar tijdig worden afgeleverd”: nieuwe sorteermachine bpost moet pakjesstroom eindejaar vlot laten verlopen

ECONOMIENiemand zal dit eindejaar zijn bpost-pakje te laat ontvangen. Dat maakt topman Dirk Tirez zich sterk. Een nieuwe pakjessorteermachine die de capaciteit van Antwerpen X verdubbelde, moet hem die belofte helpen waarmaken.

20 reacties

 • Erwin De Meyer

  1 maand geleden
  Hij heeft gemakkelijk praten vanuit zijn comfortabele lederen fauteuil. De postbode krijgt zijn ronde nu al amper klaar in de voorziene 7.36 u.
 • Thierry Piette

  1 maand geleden
  Wat hij er wel vergeet bij te zeggen is, dat vanaf eind november tot en met Kerstmis, de pakjes duurder worden voor die periode. Waarom? Ze maken al zo veel winst.
 • Juliette Nijs

  2 maanden geleden
  en nu nog de kerstkaartjes en brieven die al jaren niet meer aankomen/afgeleverd worden, en dus spoorloos verdwijnen ondanks geldig gefrankeerd en zelf volledig retour adres!
 • Kris Wyns

  2 maanden geleden
  Misschien vindt me bij het verwijderen van de oude machines de honderden exemplaren terug van de tijdschriften waarvan ik ondertussen de abonnementen heb moeten opzeggen omdat minder dan de helft ervan toekwam.
 • Jo Bosman

  2 maanden geleden
  Voor het afleveren zijn er mensen nodig en die zijn er niet dus zal niks sneller gaan .
 1. Onderzoek naar “mogelijk strafbare feiten” op school waar leerlingen werden vernederd door leerkrachten, school werkt mee aan onderzoek

  Onderzoek naar “mogelijk strafbare feiten” op school waar leerlingen werden vernederd door leerkrach­ten, school werkt mee aan onderzoek

  Het parket van Oost-Vlaanderen voert in een Ninoofse GO!-school een onderzoek naar “mogelijk strafbare feiten” en zoekt - naast het verhoren van alle betrokkenen - naar objectief bewijsmateriaal. De onderzoekscel van Het Laatste Nieuws en VTM Nieuws publiceerde vrijdag getuigenissen over wantoestanden in de Middenschool met speciale klasjes voor leerlingen van 12 en 13 jaar met een autismespectrumstoornis.