Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © BELGA

Bpost-topman verwacht dat pakjesactiviteit op hoog niveau blijft

Bpost-topman Jean-Paul Van Avermaet verwacht dat de pakjesactiviteit ook na de coronacrisis op een hoog niveau zal blijven. Dat zei hij in ‘De Inspecteur’ op Radio2. "Er is een daling ten opzichte van de piek van eind april-begin mei, maar niet naar het vorige niveau (van voor de lockdown, red.)", klonk het. "We gaan op een hoger peil blijven".

8 reacties

 • ANTONIO POL

  11 maanden geleden
  Klantendienst van B-Post is 1 nummer en met een computerstem. Die op het laatste steeds verwijst naar internetsites van de post. Triestig!
 • Melanie Degucht

  11 maanden geleden
  De 'pakjesbezorger' steekt dikwijls een briefje in de bus (zelfs als je thuis bent, reeds verschillende malen meegemaakt) om dan de dag nadien u pakje zelf af te halen in de post.
 • Emi Hergersberg

  11 maanden geleden
  Ik woon aan de Duitse grens en verstuur over de grens en verstuur mijn pakjes vandaar naar het buitenland met GSL. Eenvoudiger en goedkoper voor boeken.
 • peter maas

  11 maanden geleden
  Een grote ramp inderdaad,pakjes verkeerd geleverd,als ze aanbellen heb je 2 seconden tijd om aan je voordeur te geraken,en pakjes die 1 tot 2 weken in het postkantoor blijven liggen voor ze worden geleverd.
 • Gerrit Caluwaert

  11 maanden geleden
  Sorry hoor, maar als iemand die niet anders kan als alles online bestellen wegens medische redenen en hier ervaring mee heeft. Ik bestel enkel als het het geleverd word door DHL of PostNL. Bij Bpost leveren ze niet op zaterdag niet na 16 uur, track en trace werkt nooit, klantendienst is erbarmelijk. En als je pakje niet aankomt, wel je kan wachten... dat is ongeveer alles. Ze respecteren hun eigen voorwaarden zelden.
 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"