bpost
Volledig scherm
© bpost

Bpost lanceert regenboogpostzegel voor steun aan LGBTQI+-gemeenschap

Bpost heeft ter gelegenheid van de Internationale Dag tegen homofobie, bifobie en transfobie (IDAHOT) samen met Sarah Schlitz (Ecolo), staatssecretaris voor Gendergelijkheid, Gelijke Kansen en Diversiteit en Petra de Sutter (Groen), vice-eerste minister en minister van Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven een regenboogpostzegel gelanceerd. De postzegel is een manier om de LGBTQI+-rechten en de Belgian Pride te vieren, want die vindt dit jaar enkel virtueel plaats.

1 reactie

  • Nelly Schelfthout

    1 maand geleden
    Moet dat nu echt? Voor mij doet iedereen met zijn/haar attributen wat die zelf wil. Nu gaan we een richting uit waarin binnen enkele jaren hetero en blank zijn een strafbaar feit wordt.
  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!