Kamerlid Dries Van Langenhove.
Volledig scherm
Kamerlid Dries Van Langenhove. © BELGA

Boze reacties op Dries Van Langenhove die 19-jarige meisje bodyshamet: “Walgelijke uitspraak, zelfs voor jouw standaarden”

Verschillende politici reageren met afschuw op een nieuwe tweet van Vlaams Belang-Kamerlid Dries Van Langenhove. Die reageerde op Twitter op een bericht van een 19-jarige meisje met de boodschap dat het “dit weekend ideaal barbecueweer” wordt, maar dat “jij daarentegen, precies best een paar barbecues skipt”. 

  1. Elf aanwezigen op lockdownfeestje met Dries Van Langenhove, parket onderzoekt feiten nog: “Ik had naar huis moeten gaan”
    UPDATE

    Elf aanwezigen op lockdown­feest­je met Dries Van Langenhove, parket onderzoekt feiten nog: “Ik had naar huis moeten gaan”

    Kamerlid Dries Van Langenhove (27) is door de Gentse politie op heterdaad betrapt tijdens een lockdownfeestje. Van Langenhove, die als onafhankelijke voor de Vlaams Belang-fractie zetelt, geeft zijn fout toe. “Een lockdownfeestje was het helemaal niet. Dit was gewoon een barbecue, in open lucht, samen met vrienden”, reageert hij tegenover HLN. Het parket van Oost-Vlaanderen zegt dat er elf aanwezigen waren. Er zijn ook nog geen boetes uitgeschreven omdat het onderzoek nog loopt.