Boudewijn Catry is sinds 2007 in dienst bij Sciensano, waar hij sinds 2009 diensthoofd 'Zorginfecties en antibioticaresistentie' is. Ook is hij Interfederaal woordvoerder van het Crisiscentrum, waarvan hij sinds vorige week de persconferenties voorzit.
Volledig scherm
PREMIUM
Boudewijn Catry is sinds 2007 in dienst bij Sciensano, waar hij sinds 2009 diensthoofd 'Zorginfecties en antibioticaresistentie' is. Ook is hij Interfederaal woordvoerder van het Crisiscentrum, waarvan hij sinds vorige week de persconferenties voorzit. © Photo News

Boudewijn Catry van Sciensano ziet licht aan het einde van de tunnel: “Er is leven na corona”

"Denk niet de hele tijd aan deze crisis, durf ook te ontspannen." Boudewijn Catry, diensthoofd bij Sciensano en interfederaal woordvoerder van het Crisiscentrum, is bezorgd om de epidemiologische toestand van het land, maar óók om onze mentale gezondheid. "Ga ervan uit dat er leven is na corona."

23 reacties

 • Alfons LABIE

  1 jaar geleden
  thuiswerken en cafe's dicht om 1 uur mag van mij gerust voorgoed deel uitmaken van het nieuwe normaal
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Het zal nooit meer zijn zoals vroeger Corona zal er nu altijd zijn zullen er moeten leren mee leven en op onze hoede zijn
 • Sonia Geerts

  1 jaar geleden
  Leven na de Corona! Allemaal goed en wel, maar mijn partner woont in het buitenland en wij willen wel samen zijn. En die andere specialist wil de grenzen voor langere tijd sluiten. Hoe moet dat dan als we niet mogen reizen voor mensen met een internationale relatie??
 • Chantal Keppens

  1 jaar geleden
  Marc van belleghem.je bent een optimistisch persoon?? Denk wat positiever in plaats van negatief...
 • WILFRIED BRACKE

  1 jaar geleden
  Denk aan de mensen zoals mijn ouders die WO II hebben meegemaakt. 5 jaar miserie. Nu is het enkel een kwestie van minder of niet te feesten, handen wassen, afstand houden en op bepaalde plaatsen mondmasker. Dit is toch echt niet zo moeilijk.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.