Premier Alexander De Croo (Open Vld) en Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) woensdag op de persconferentie na het Overlegcomité.
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo (Open Vld) en Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) woensdag op de persconferentie na het Overlegcomité. © Photo News

Boosterprik: Vlaamse regering voorziet 200 miljoen om 80 vaccinatiecentra tot eind april 2022 open te houden

De Vlaamse regering maakt ruim 200 miljoen euro vrij om 80 vaccinatiecentra open te houden tot eind april 2022. Tegen dan wil Vlaanderen alle Vlamingen de kans geven om hun boosterprik te halen. Dat heeft Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) vrijdag op een persconferentie van de Vlaamse regering gezegd. “Ik hoop dat iedereen opnieuw massaal op die uitnodiging zal ingaan”, aldus Jambon.

5 reacties

 • arnaud knaepen

  1 maand geleden
  knaepen arnaud Hoe kunnen zij al op voorhand zeggen wat er volgend jaar gaat gebeuren
 • francis vanoverschelde

  2 maanden geleden
  200 milj beter gebruiken voor extra bedden
 • Eddy Jans

  2 maanden geleden
  Goed besluit
 • Eric Leysen

  2 maanden geleden
  Mijn boostershot komt er, misschien, na minimum negen maanden. Aangezien ik net ben gevaccineerd zal dat dus ten vroegste eind juli '21 zijn. En niét eerder! Als ik extra inenting nodig heb doe ik zoals voorgeschreven door de producent en wetenschap, en niet door een paar betweters van politici die niet weten waarover ze het hebben!
 • Dominique Hermys

  2 maanden geleden
  200 miljoen hier en 200 miljoen daar. Waar blijven ze dat geld halen?