Volledig scherm
© Dieter Nijs

Bommeldingen op 2 vluchten op weg naar Zaventem - beide vluchten veilig geland

UpdateVanavond liepen bommeldingen binnen voor twee vluchten die moesten landen op Zaventem. Het parket nam de dreiging meteen ernstig en de luchthaven kondigde het medisch rampenplan af. Beide vliegtuigen staan ondertussen veilig aan de grond, is bevestigd aan onze redactie. "Op dit moment is er geen concrete dreiging, er is geen reden tot paniek", aldus de woordvoerder van minister Jan Jambon.

 1. Molenberghs: “Niemand durft uit te sluiten dat nieuwe lockdown nodig is, maar we proberen er alles aan te doen dat het niet zover hoeft te komen”
  Play
  163

  Molen­berghs: “Niemand durft uit te sluiten dat nieuwe lockdown nodig is”

  Als we niets doen, zullen de besmettingen met de Britse variant in ons land snel en hoog oplopen. Daarvoor waarschuwt professor biostatistiek Geert Molenberghs bij HLN LIVE in reactie op het zorgwekkende nieuwe rapport over de verspreiding van de besmettelijkere variant in België. Volgens Molenberghs moeten er extra maatregelen komen om in tegenoffensief te gaan. “Niemand durft uit te sluiten dat een nieuwe lockdown nodig is”, laat hij zich ontvallen. “Maar we proberen er alles aan te doen dat het niet zover hoeft te komen.”
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten