Volledig scherm
© Photo News

Boete van 250 euro voor terugkeerders die zich niet laten testen

Wie terugkeert uit een rode zone in het buitenland en zich niet laat testen op het coronavirus, krijgt voortaan een boete van 250 euro. Dat meldt minister van Justitie Vincent Van Quickenborne. De omzendbrief van het College van procureurs-generaal werd vanavond verstuurd.

30 reacties

 • Marinka Debaveye

  1 maand geleden
  Diegene die een reis kunnen betalen zullen eens goed lachen met die 250 euro! maakt er 25000 van dan zullen ze luisteren!
 • Marc Baeyens

  1 maand geleden
  De regering zonder daadkracht gaat nog eens 'communiceren'.
 • Eduard Maes

  1 maand geleden
  Hebben ze nu nog steeds niet geleerd dat 250 Euro boete niet genoeg afschrikt?
 • Dirk Thyssen

  1 maand geleden
  We zijn blijkbaar weer in de middeleeuwen beland ,laten we zondebokken zoeken en op de brandstapel gooien ,triestige mentaliteit.
 • Philip Depraetere

  1 maand geleden
  Dat zal wel. Hoe gaat hij dat controleren? De mensen die met hun auto naar de skioorden heen en terug rijden. Loze beloftes. Hij zou beter zwijgen want op de duur zijn ze zeker niet meer geloofwaardig.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. IKEA geeft je meubelen een nieuwe thuis met hernieuwde koopjeshoek in elke winkel

  IKEA geeft je meubelen een nieuwe thuis met hernieuwde koopjes­hoek in elke winkel

  Circulaire economie volgens IKEA: niets gaat verloren, alles krijgt een nieuwe vorm. Omdat grondstoffen stilaan uitgeput raken, probeert IKEA meer te doen met minder. Het leidt tot een circulaire visie waar herstellen, hergebruiken en recycleren centraal staat. Elke winkel van IKEA krijgt binnen twee jaar een ‘Circular Hub’, waar klanten tweedehands IKEA-producten kunnen kopen. Het concept draait momenteel al proef in de IKEA-winkel in Bergen.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag