VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Boete, maar geen pv (en dus weet niemand waarom hij beboet wordt)

Verschillende mensen kregen onlangs een boete in de bus, zonder dat ze eerst een proces verbaal hadden ontvangen. Niemand dus die weet wat hij of zij misdaan heeft en niemand die zich kan verweren. Justitie erkent dat er een probleem is: er is iets misgelopen met het verwerken van de pv’s, waardoor die vertraging oplopen. Dat meldt VTM Nieuws.

19 reacties

 • Isabel Amor

  4 jaar geleden
  Ja en als je betwist krijg je geen antwoordt op je vragen. Volgens mij worden betwistingen niet gelezen Ik heb 2 maal betwist en steeds kreeg ik dezelfde antwoord maar geen antwoordt op mijn vragen. Gevolg tijd gaat voorbij en uw boete wordt steeds duurder. Daarom geven ze u de kans om te betwisten zodat uw boete iets duurder wordt. Ze weten al op voorhand dat ze het niet gaan lezen. kassa kassa
 • Danny Mertens

  5 jaar geleden
  Fout. Als je weigert (zonder PV) te betalen wordt het AUTOMATISCH een Pro-Justicia. Dit is duidelijk een nieuwe oplichters methode.
 • Pieter Vankamp

  5 jaar geleden
  Heb je niks, doen ze je niks. Heb je iets, slik en betaal je om uit miserie te blijven.
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Alle Boetes zijn ongrondwettelijk ! Omdat het gelijkheid beginsel in de grondwet aangetast wordt , iemand die gaat werken en een huis moet afbetalen betaald vaker zijn boetes om niet in de miserie te komen maar al die veelplegers en criminelen betalen niks omdat ze niks hebben om af te nemen , de Rijken voelen die boetes niet en dus worden mensen net een modaal inkomen die betalen gediscrimineerd !
 • Ludo Van Campfort

  5 jaar geleden
  wat je misdaan hebt interesseert hun niet het minst, betalen en zwijgen zover is het gekomen in dit land , heb je niks misdaan ??? maakt niet uit , betalen zul je !!!
 1. Blokkade distributiecentrum Delhaize opgeheven: vrachtwagens rijden weer uit en personeel weer aan de slag

  Blokkade distribu­tie­cen­trum Delhaize opgeheven: vrachtwa­gens rijden weer uit en personeel weer aan de slag

  Het distributiecentrum van Delhaize in Zellik (Asse) is niet meer geblokkeerd, dat bevestigt Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver ons. “Sinds donderdagavond rijden er opnieuw vrachtwagens uit naar onze winkels. Ook de nachtploeg is opnieuw aan het werk gegaan. Of er opnieuw sociaal overleg gepland is, kan ik nog niet met zekerheid zeggen. Het belangrijkste is dat het distributiecentrum open is en er weer gewerkt wordt.”
  Asse
 2. Zelfstandige Delhaizes vallen droog, concurrenten gaan niet alles kunnen opvangen: “Wacht niet tot zaterdag 16 uur om inkopen te doen”
  PREMIUM

  Zelfstandi­ge Delhaizes vallen droog, concurren­ten gaan niet alles kunnen opvangen: “Wacht niet tot zaterdag 16 uur om inkopen te doen”

  Net nu de winkels van Delhaize weer open beginnen gaan, is een nieuwe brandhaard ontstaan: het distributiecentrum in Zellik werd een dag lang geblokkeerd. Er raakte daardoor geen verse voeding meer in de winkels - ook niet bij de zelfstandige Delhaizes. “Hopelijk hebben de vakbonden het gezond verstand om geen onschuldige slachtoffers te maken”, zegt professor Gino Van Ossel. Ondertussen rijden de vrachtwagens weer uit.