VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Boegeroep op klimaatmars voor Milieuminister Marghem, die met vinger naar Vlaanderen wijst. Tommelein reageert bits: “Besturen, niet betogen”

De grootste klimaatmars ooit in ons land trok vandaag door de straten van Brussel. Opvallend: bevoegd minister Marie-Christine Marghem (MR) liep een stukje mee en dat deed veel wenkbrauwen fronsen. De federale minister van Energie en Leefmilieu kreeg zelfs boegeroep te horen.

43 reacties

 • Jeroen Deschrijver

  4 jaar geleden
  Die samenwerking zou veel eenvoudiger kunnen gemaakt worden. Schaf al die overbodige regeringen en ministers af. Maar ja dan snijden ze in eigen vel en dat mag in geen geval gebeuren. Dan kunnen ze ook de schuld niet meer bij iemand anders leggen.
 • Marc Spandel

  4 jaar geleden
  Beste Tommelein... inderdaad een minister moet 'besturen', maar niet zijn postje misbruiken voor het 'vertegenwoordigen en verkopen' van nutteloze en dure producten voor bevriende leveranciers.
 • Marco Maerten

  4 jaar geleden
  Kirsten,het is typerend voor u door gebrek aan kennis in deze materie om dan maar een karikatuur te maken van mensen die goede bedoelingen hebben om ze in discrediet te brengen.Op 't schoon verdiep hebben we ook zo iemand,met 1 verschil dat die heel goed weet dat er een probleem is,maar het straal blijft negeren.
 • Pat Debal

  4 jaar geleden
  Ge ziet wat we hier hebben van ministers onbekwame ministers en de slechtste regering ooit
 • Rik Tytgat

  4 jaar geleden
  Als ze maar een klein deeltje van de verantwoordelijkheid draagt, dan lijkt het mij volkomen logisch dat haar wedde in die zin aangepast wordt. Dat heet dan loon naar werken, iets wat de bevolking ontzegd wordt door onze politici.