Bo Coolsaet.
Volledig scherm
Bo Coolsaet. © Bob Van Mol

Bo Coolsaet dreigt “klagers met fabuleuze verhaaltjes” te vervolgen: “Hier wordt karaktermoord gepleegd”

Uroloog Bo Coolsaet voelt zich aan de schandpaal genageld. Een rechtszaak tegen hem die begon met één klacht wegens verkrachting is uitgegroeid tot een mediaproces met tien nieuwe klagers. De relatietherapeut (80) gaat nu in de tegenaanval. “Ik vervolg de nieuwe klagers met hun fabuleuze verhaaltjes wegens laster en eerroof. Hier wordt een karaktermoord gepleegd”, zegt zijn advocaat Kris Luyckx.

11 reacties

 • Jil Heirman

  2 jaar geleden
  En wat hebben de slachtoffers eraan deze “karaktermoord” te plegen? Ronduit niets, natuurlijk! Wat hebben we het als maatschappij toch moeilijk om in dit soort zaken eens gewoon de aanklagers te geloven.. Ze hebben met verzinsels niks te winnen, denk toch eens na mensen..
 • Erwin Fiers

  2 jaar geleden
  Ja.Geen getuigen.Sterk argument.Als ik bij de uroloog ga voor een onderzoek gaat mijn overgrootmoeder toch ook niet mee.Je bent dan met die arts alleen.Begin maar hé!
 • Leonarda Van Opbroecke

  2 jaar geleden
  Als hij onterecht beschuldigd is, mogen diegene die eerroof hebben gepleegd heel zwaar gestraft worden. De laatste tijd is niet te ontkennen dat wanneer er bekendheid en geld is mee gemoeid, er na járen seksuele aanklachten opduiken. Maar die 'onbekende' tandarts mag dan wel gewoon verder werken. Of een pedofiel veranderd gewoon van school.
 • censor

  2 jaar geleden
  Dat ruikt weeral naar rechterlijke dwalingen, na grondig onderzoek (5 dagen) weten het gerecht al dat er niets verkeerd ging...ik zou zeggen dat de benadeelden samen klacht neerleggen en een serieuze raadsman nemen...en de bedreiging die klagers te vervolgen: laat hem doen, heeft geen poot om op te staan.Jammer dat de "eisers" zo lang hebben gewacht klacht neer te leggen...
 • Catherine MISTIAEN

  2 jaar geleden
  Ik wens dokter Coolsaet het beste toe. D.w.z. ik geloof hem. Trouwens, een verkrachting waarbij het slàchtoffer een orgasme krijgt en niet de dader, is toch wel bizar (maar misschien niet uitzonderlijk). Voordeel aan dergelijke beschuldigingen en rechtszaken, is dat de feiten tot op het bot uitgespit kunnen worden, tot de waarheid hopelijk aan het licht komt.