Geert De Rycke
Volledig scherm
PREMIUM
© Geert De Rycke

Bloemisten furieus: “Regels versoepeld op Moederdag, maar bloemenwinkels blijven gesloten. Dit is zo oneerlijk”

‘What a difference a day makes’. De Veiligheidsraad versoepelt vanaf zondag – Moederdag – de regels voor sociale contacten, maar de bloemenwinkels blijven wel gesloten tot… maandag. “Dit zal voor faillissementen zorgen”, zegt de koepelorganisatie KUFB. “Dit is zó oneerlijk dat ik alles uit de kast moet halen om mijn leden tegen te houden toch niet te openen.”

30 reacties

 • Filip De pauw

  3 jaar geleden
  Update : Moederdag valt dit jaar op maandag de 11de! Maandag is mijn eerste en enige winkel die ik bezoek. De bloemenwinkel in de buurt. Hou dat pracht boeket maar al klaar
 • Gilbert Dejonghe

  3 jaar geleden
  Dat is brood roof aan zij die willen werken en nog iets verdienen aan hun bloemen . Hun geld zit er ook in . Die bloemen zijn toch niet naar hier gevlogen die zijn toch geleverd .Ze mogen wel bloemen verkopen in een gewone winkel en dat vind ik ook niet eerlijk .
 • jan boden

  3 jaar geleden
  En ondertussen mogen de supermarkten vrij en vrolijk hun boeketten aan de man brengen. Je moet kunnen lobbyen en de juiste mensen het juiste bedrag toeschuiven, daar draait alles om. Graag een parlementair onderzoek hierover.
 • Marc Dendas

  3 jaar geleden
  Het zal nooit voor iedereen goed zijn
 • Wilfried DE HERT

  3 jaar geleden
  Elke logica lijkt wel zoek bij onze slimme beleidsmensen.