Gewezen gevangenisdirecteur Jef Buts.
Volledig scherm
Gewezen gevangenisdirecteur Jef Buts. © Arrchieffoto WTW 2013

Blinde ex-directeur gevangenis Wortel krijgt 4 jaar cel voor aanranding gedetineerden

38 reacties

 • George Verbeek

  5 jaar geleden
  Voor een keet heeft Vermassen zin show niet gewerkt. Gelukkig. Niks is erger dan iemand die zijn machtspositie zo misbruikt, een gevangenisdirecteur die de gevangenen aangerand. Hij maakte gebruik van de machteloosheid van gevangenen, en speelde zijn handicap uit, want niemand zou je geloven. Hij komt er nog heel licht van af. Met dik pensioen.
 • jan van dessel

  5 jaar geleden
  Jack Dereder, veel advocaten delen nochtans mijn mening betreffende de parachutemoord.
 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Ik vraag mij wel af hoe een blinde mensen kan aanranden tegen hun wil ?? Hij ziet ze toch niet en je kan je toch gemakkelijk verweren tegen een blinde ? En ook er is Geen enkel bewijs dan die enkele personen die getuigden waar onder misnoegde cipiers en veel plegers van criminelen ? Hij zou zelf mensen op restaurant mee genomen hebben en feiten in een hotel gepleegd hebben , en dit met gedetineerden ?? Hoe kan je dat als blinde ??
 • Piet Mastur

  5 jaar geleden
  En iemand die een persoon doodrijdt, vluchtmisdrijf pleegt naar het buitenland en geen rijbewijs had , verschillende keren betrapt mag de gevangenis uit omdat zijn ogen slechter werden ( zie "ongeval" van Merel)
 • Jack Dereder

  5 jaar geleden
  Ja Jan van Dessel, want jij bent zoveel slimmer dan je 12 medeburgers die in de jury zaten en het proces van nabij volgden. Jij kan natuurlijk een intelligentere beslissing maken met wat je in HLN leest. Proficiat je bent een genie....
 1. INTERVIEW. Vader Jan (70) en zoon Bram (40) stonden zij aan zij op proces Reuzegom: “Wij zijn allebei idealisten”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Vader Jan (70) en zoon Bram (40) stonden zij aan zij op proces Reuzegom: “Wij zijn allebei idealisten”

  De Antwerpse strafpleiters Jan (70) en Bram (40) De Man zijn in het ware leven vader en zoon, op kantoor zijn ze collega’s. Op het Reuzegom-proces, waar ze optraden voor Kletsmajoor en Shrek, stonden ze zij aan zij. In dit dubbelinterview spreken ze over de rol van de media in de zaak-Reuzegom, over een verlaging van de maximumstraffen en over het Plopsa-rapport van hun collega Christine Mussche: “Zo’n rapport mist elke grond van objectiviteit.”