Bite Back kwam al eerder in opstand tegen het dierenleed in slachthuizen
Volledig scherm
Bite Back kwam al eerder in opstand tegen het dierenleed in slachthuizen © BELGAONTHESPOT

Bite Back visualiseert het dierenleed achter het ei

Dierenorganisatie Bite Back trok zaterdagnamiddag door de straten van Hasselt, Antwerpen en Charleroi om het 'dierenleed achter het ei' aan te pakken. Met behulp van grote fotoborden en VR-brillen lieten ze voorbijgangers stilstaan bij het dierenleed. De organisatie pleit voor meer gebruik van veganistische voeding in de toekomst.

14 reacties

 • Maxiem Clerx

  5 jaar geleden
  Ik ben stilletjes aan die oude garde aan 45 plussers beu aan het geraken omdat ze hun ogen niet willen opendoen voor het dierenleed. Erin geslagen als kind en niet beter weten of willen begrijpen dat plantaardig ook kan. Wat een boer niet kent, dat vreet hij niet. Onze Francois en onze jean-luc of jean-marc..
 • Christine Laevers

  5 jaar geleden
  Je bent wat je eet dus extra informatie over wat je eet kan geen kwaad, zou ik denken. Ik mis nog wel de medicatie die die kippen in hun voeding meekrijgen over heel hun parcours van eilegster tot soepkip of dierenvoer.
 • rik lagrou

  5 jaar geleden
  zou eens willen zien hoe die leven Roepen maar zelf iets doen ? het niet omdat geen vlees eet dat je niets anders kwaad mee doet
 • Erwin Borloo

  5 jaar geleden
  Fanatici van de ergste soort, willen hun onatuurlijke levensvisie opdringen. Eten en opgegeten worden is eigen aan de natuur, de kosmos Het wat intilligentere dier de mens maakt daar ook deel van uit.
 • PIETER ROGIERS

  5 jaar geleden
  Onder het mom van meer dierenwelzijn strijden dierenrechtenorganisaties in feite voor een totaalverbod op gebruik van dieren door de mens! Dit zowel voor voeding, kledij, vrije tijd en medische proeven.