Volledig scherm
© Jo Vanarwegen

Binnenschip gezonken in Waaslandhaven

 1. IN KAART. Besmettingen stijgen in alle Vlaamse provincies, in Limburg zelfs met meer dan een kwart. Bekijk hier de situatie in uw regio

  IN KAART. Besmettin­gen stijgen in alle Vlaamse provincies, in Limburg zelfs met meer dan een kwart. Bekijk hier de situatie in uw regio

  Het aantal coronabesmettingen in ons land neemt weer toe. Vooral in Vlaanderen zien we nu stijgingen: Limburg registreert het grootste aantal nieuwe infecties met Covid-19 ten opzichte van de week ervoor, terwijl in Wallonië nog een aantal dalingen worden opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.
 2. Tien schooldirecteurs hebben beter idee dan nieuwe teststrategie met sneltests voor onderwijs: “Elke week een systematische speekseltest”
  kortrijk

  Tien schooldi­rec­teurs hebben beter idee dan nieuwe teststrate­gie met sneltests voor onderwijs: “Elke week een systemati­sche speeksel­test”

  De directeurs van tien middelbare scholen in regio Kortrijk vragen dat er een systematische preventieve speekseltesting wordt uitgerold in het onderwijs. Ze doen dat nu Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) een nieuwe teststrategie aankondigt. Hij wil de corona-uitbraken in scholen aanpakken met sneltesten voor hoogrisicocontacten. Dat is onvoldoende, menen de directeurs.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen