Volledig scherm
PREMIUM
© Wannes Nimmegeers

Binnenkort wel met 8 wandelen in het park, maar niet met 8 in de tuin barbecueën? Virologen over de “buitenbubbel”

Virologen zijn het voorstel genegen om buiten met acht af te spreken in plaats van met vier. Al is het goed mogelijk dat er een onderscheid komt tussen wat je thuis doet of op openbaar domein. Dat wil zeggen: met acht wandelen in het park, maar niet met acht barbecueën in de tuin.

51 reacties

 • Lisa Carpentier

  7 uur geleden
  Als iedereen zijn gezond verstand zou gebruiken, nl. mondmasker op, afstand houden, enz.., dan zou alles kunnen, en waren we er allang vanaf. Maar nee, die dommeriken denken: "ah, we mogen met 8 gaan wandelen, dan zal het zeker veilig zijn". Vergeet niet dat je dan alsnog besmet kan worden. Het zijn berekende risico's. Zonder mondmasker, ook al is het buiten, kunnen druppels in je gezicht belanden, zeker met veel wind... Maar dat beseffen die niet. Hopeloos.
 • Shirley Vandenheede

  11 uur geleden
  Als je met 8 mensen mag wandelen mag je ook met 8 BBQ !!! Tis buiten !!! Waar is de logica!!!!
 • Walther Temmerman

  12 uur geleden
  Als jullie inzitten met de mentale gezondheid doe dan op zijn minst de terrassen open. Besmettingsgevaar in open lucht is toch verwaarloosbaar nietwaar mr.Van Gucht.
 • Lambert Camp

  12 uur geleden
  De regels zijn goed bedoeld, wijzelf zijn het die deze met de voeten treden! Wie hier zijn gal spuugt doet dit al van het begin af aan! Wijzelf, hebben overal n stok achter de deur nodig, in de trein en bus en in de tuin en in het bos! We kunnen nu nooit eens iets doen uit goodwill, zelfs niet voor onze eigen en al zeker niet voor andermans gezondheid! Feesten en pintelieren, net alsof er niets beters bestaat!!
 • Eddy Sente

  12 uur geleden
  Begin het wel allemaal goed beu te worden om het proper te zeggen. Ze bekommeren zich ook om de mentale gezondheid van de bevolking? Menen ze dat nu? Je zou met acht mogen gaan wandelen, het is zo precies dat, als je iemand wil zien, dan moet je maar gaan wandelen. Neen, ik wil de 2de verjaardag van mijn kleinzoon vieren, hebben de eerste ook al moeten missen. Dat zijn zaken die goed zijn voor mijn mentale gezondheid, niet naar de kapper gaan, of gaan wandelen of gaan fietsen.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie