Marc Couke breidt zijn imperium uit met resorts op Ibiza en Kos
Volledig scherm
Marc Couke breidt zijn imperium uit met resorts op Ibiza en Kos © OKU Kos/Belga

BINNENKIJKER. Marc Coucke breidt imperium uit met luxehotels op Ibiza en Kos: videobeelden tonen hoe resort eruitziet

Ondernemer Marc Coucke wordt mede-eigenaar van luxehotels op Ibiza en Kos, zo is vandaag bekendgemaakt. Hij koopt 50 procent van de aandelen van de groep boven de OKU-hotels op Ibiza en Kos. 

 1. Natuur en Bos: “Bestrijding van Aziatische hoornaar blijft verzekerd”

  Natuur en Bos: “Bestrij­ding van Aziatische hoornaar blijft verzekerd”

  De bestrijding van de Aziatische hoornaar, een exotische wespensoort die een bedreiging vormt voor de honingbij, blijft gegarandeerd. Het Agentschap voor Natuur en Bos zegt bereid te zijn om verdere bestrijdingsacties te ondersteunen indien dat nodig is, inclusief eventuele meerkosten, overeenkomstig de afspraken met het departement Landbouw en Visserij. Hierover zal de komende dagen met de betrokken actoren worden samengezeten. Dat laat het agentschap zondag weten.
 2. Marc Coucke over de toekomst van revuetempel Het Witte Paard: "Die extra hotels? Als ‘bob’ na de show naar huis rijden, is niet leuk”
  PREMIUM
  Blankenberge

  Marc Coucke over de toekomst van revuetem­pel Het Witte Paard: "Die extra hotels? Als ‘bob’ na de show naar huis rijden, is niet leuk”

  Elke zomer kwam Marc Coucke naar Het Witte Paard in Blankenberge om er met vrienden de show bij te wonen. Tegenwoordig heeft hij grote plannen voor de legendarische revuetempel: de extra hotels en restaurants zijn een feit, en ook de kwaliteit van de optredens wordt verder opgeschroefd. “De mensen worden elk jaar veeleisender. Terecht.”