Herman Goossens.
Volledig scherm
Herman Goossens.

Bijna alle Vlaamse skireizen tot en met krokusvakantie geannuleerd - "Tientallen verdachte gevallen met afwijkende coronavariant na eerste test in Antwerpen”

Er zijn in ons land enkele tientallen verdachte gevallen vastgesteld met betrekking tot een afwijkende variant van het coronavisus. Dat verklaarde professor klinische biologie Herman Goossens na een eerste proeftest in Antwerpen. Als het systeem een succes blijkt, wordt het uitgerold in de rest van het land. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

65 reacties

 • anja byttebier

  7 dagen geleden
  zal dan de schuld van de scholen weer zijn zeker .
 • Jan Schrauwen

  1 week geleden
  Heel professioneel dat deze ski-organisaties zelf dit engagement nemen om gezien de situatie geen reizen meer te organiseren tot en met de krokusvakantie. Het mag een duidelijke boodschap zijn naar de Veiligheidsraad om strengere maatregelen te nemen rond het reizen zodat we niet opnieuw geconfronteerd worden met de huidige situatie dat een relevant aantal mensen zich niks aantrekken van testing en quarantaine en hierdoor de ruime gemeenschap schofferen.
 • Andre Van Royen

  1 week geleden
  't gaat tijd worden. 20.000 doden op enkele maanden. Met de tweede wereldoorlog vielen er in Belgie 40.000 burgerdoden door de oorlog op 5 jaar En nog zijn er die enkel denken aan feesten en reizen.
 • Carin Desmet

  1 week geleden
  Boetes helpen niet enkel kan helpen 1 jaar schorsing ziekenkas en 10 % meer belasting. 2de maal gepakt 2 jaar schorsing en 20% meer belasting. Ze zullen wel nadenken. Ook indien ze op reis vertrekken geen dekking ziekenkas.
 • Thierry Van Doninck

  1 week geleden
  Maar is dit wel een afwijkende variant. Het is voor het eerst dat ze de moeite nemen om eens te controleren wat de mensen nu juist hebben. Misschien hebben we altijd al een "afwijkende" variant gehad. Maar allez het is een goede zaak dat ze nu na 10 maanden eens beginnen kijken wat de mensen nu juist mankeren.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie