Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/iStockphoto

Bijna alle trouwfeesten in de zomermaanden geannuleerd

Sinds de regering de laatste versoepeling van de maatregelen aankondigde een week geleden, zijn zo goed als alle trouwfeesten in juli en augustus geannuleerd. Dat zegt Cynthia De Clercq, woordvoerder van de federatie van huwelijksleveranciers HL België. De sector vreest voor faillissementen.

4 reacties

 • Nakita Simoens

  1 jaar geleden
  Ook hier zeer veel twijfels trouwen 3 oktober ( hopelijk geen 2 de golf) een feest waar je niet eens de volledige familie kan vragen of niet kan dansen nadien sorry voor ons is dit dan ook geen feest in onze ogen. Kan dus zeer goed begrijpen dat veel mensen het uitstellen zou dit persoonlijk ook doen wie wil nu trouwfotos met mondmaskertjes ed niemand he dat ze er maar rap iets aan doen voor zowel de koppels als de eigenaars van feestzalen en dan zwijg ik nog overal de rest die erbij komt kijken
 • Tara Owen

  1 jaar geleden
  Wij zullen ons feest doen met 50 mensen in Maelsede en later eens een dansavond. 2 x van de party en toch de dag vieren met mijn familie. Marijke Benoit
 • Elien De Rop

  1 jaar geleden
  Wij zijn vorige week zaterdag getrouwd. Ondanks alle maatregelen hebben wij een zalige dag gehad. Het moet niet altijd groots zijn..
 • marijke sauer

  1 jaar geleden
  Dit is voor velen een enorme domper. Ikzelf trouw 28 augustus en zit met mijn handen in het haar. Zowel onze feestzaal als wijzelf staan met de rug tegen de muur. Een feest voor 50 personen is voor niemand haalbaar. De mooiste dag van je leven wil je met iedereen vieren. Jullie getalm is een ramp voor ons en de last minute communicatie van richtlijnen die betrekking hadden op overmacht de voorbije maanden hebben ons, maar ook onze familie en vrienden wakker gehouden. Tijd voor duidelijkheid.
 1. Advocaat milieurecht over PFOS-vervuiling: “Bedrijf krijgt mogelijk een van de hoogste boetes ooit in Vlaanderen”
  1

  Advocaat milieu­recht over PFOS-vervuiling: “Bedrijf krijgt mogelijk een van de hoogste boetes ooit in Vlaanderen”

  “Er hangt de multinational 3M een van de hoogste boetes ooit in Vlaanderen boven het hoofd.” Dat zegt advocate milieurecht, Isabelle Larmuseau in VTM Nieuws. De Amerikaanse energiereus wordt gelinkt aan zware PFOS-vervuiling in Zwijndrecht, die aan het licht kwam tijdens de werken aan de Oosterweelverbinding. Vandaag raakte nog bekend dat het bedrijf een ‘dading’ sloot, waarbij het amper 75.000 euro moest betalen.