Unsplash
Volledig scherm
PREMIUM
© Unsplash

Bijna 2 keer per maand zwaar incident in kinderopvang: “Meeste 'gevaarcrèches’ zijn vandaag nog open”

De onderzoekscommissie naar wantoestanden in de kinderopvang levert een eerste onthulling op. Parlementsleden kregen inzage in een lijst van crèches die al in aanraking kwamen met het gerecht. Veel ervan blijken nog open.

23 reacties

 • Ferdinand Nuyts

  1 maand geleden
  Crevits gaat weer een 'onderzoek' op kosten van de belastingplichtige doen om geen beslissing te moeten nemen en de hete aardappel voor zich uit te kunnen schuiven. Van het zelfde laken een broek.
 • Johan Planckaert

  1 maand geleden
  kind en gezin opdoeken en een ernstig controleorgaan. Bij echte 'mishandeling' onmiddellijk dicht, dergelijke mensen zijn niet geschikt om op kinderen te passen. Vooral waar het om het geld gaat loopt het mis. Kinderen moeten vooral met veel geduld en liefde opgevangen worden. Veruit het best bij echte 'onthaalmoeders'.
 • camiel huughe

  1 maand geleden
  Waar is de tijd van ca 70 jaar geleden van de "moeder aan de haard" met de maandelijks verhoogde gezinstoeslag met 1000 frank netto per maand ! Wie kinderen maakt moet er ook kunnen voor zorgen. Anti-conceptie voldoende gekend ! Wie zijn kindje lief heeft haalt het 's ochtends vroeg niet uit zijn warm bedje !
 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Zolang het maar kinderen zijn van gewone mensen kan het de regering geen fluit schelen trouwens de grote mode is nu Oekraïne daar speelt het zich af daar worden de postjes voor de EU verdeelt wie het meest schreeuwt krijgt het schoonste.
 • louis van hoeylandt

  1 maand geleden
  hubert ...als je kinderen wil moet je de kosten niet op de nek van diegene die er geen hebben , kinderen is toch iets dat je zelf wil en over nagedacht te hebben , ik vind zelfs kindervergoeding er over . als je beslist van kinderen te nemen moet je de kost er maar bij pakken ,en niet de gemeenschap er laten voor opdraaien