Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Geert De Rycke

Bijkomende federale steun voor NMBS en Infrabel om verliezen door coronapandemie te compenseren

De federale regering gaat nieuwe steun toekennen van 33,7 miljoen euro aan NMBS en Infrabel om de verliezen gelinkt aan de coronapandemie te compenseren. Dat meldt minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) zaterdag.

22 reacties

 • molly DE RIDDER

  1 jaar geleden
  Ja die Kitir is zich ook dik in de picture aan het zetten en gooit ook met subsidies als Minister van Ontwikkelingssamenwerking, hopelijk niet hetzelfde gedrag als haar collega Sihame El Kaouakibi. Want die komt er ook mee weg zonder straf.
 • Pierre Vaneylen

  1 jaar geleden
  Elk excuus is goed. Dit is er ééntje van de zovelen. Bij de NMBS zijn ze veel beter in staken dan in werken, dan kunnen ze in één keer paletten versleuren voor brandstapels waar ze anders een heftruck , 15 man personeel en drie vergaderingen voor nodig hebben.
 • frans Venloo

  1 jaar geleden
  Dat ze eerst een kenbaar maken hoeveel deze al aan belastingsgeld ( subsidies) jaarlijks ontvangen .Politiek benoemden staan aan de top en grinniken lustig verder
 • Erik Bervoets

  1 jaar geleden
  Hopla, weeral wat miljoenen uit de blijkbaar nooit leegrakende staatskas. Het kan niet op. Behalve voor de gewone werkende mens. Voor die is het geld wel op.
 • Ludo Hermans

  1 jaar geleden
  Als dat geld maar weer niet via een zijspoor, ietwat bewust, bij de verkeerden terecht komt!