Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Bij ons verboden, in de VS en Engeland nu perfect legaal: coronatesten die u thuis kan uitvoeren

Binnen het kwartier weten of u corona heeft zonder uw huis uit te moeten? In de VS en Engeland kan het binnenkort. De overheid heeft daar het licht op groen gezet voor snelle coronatesten die mensen zelf kunnen uitvoeren. Ze zijn van plan om miljoenen stuks onder de bevolking te verspreiden. In België zijn er nog geen zelftesten op de markt en is het verboden om als particulier sneltesten te gebruiken. Komt daar straks verandering in?

17 reacties

 • Dirk Kerkhof

  3 weken geleden
  Waar kan je die bestellen?
 • Christine Laevers

  4 weken geleden
  Als deze sneltesten worden verspreid op legale wijze onder overheidscontrole oké, maar via internet ? De maffia doet nu al een fles champagne open.
 • Patrick Kelchtermans

  4 weken geleden
  Als je weet dat die sneltesten voorlopig nog een foutenmarge hebben van 40 procent, lijkt het me ook maar beter dat we daar niet op gaan vertrouwen. Koffiedik kijken is niet veel minder betrouwbaar, doe dat dan maar als je graag wil weten of je corona hebt.
 • Jos Spriet-Dewaele

  4 weken geleden
  Belgie het sterkst in achterop hinken. Niet de bevolking dient aangepakt, het vliegen en openbaar vervoer daarentegen wel. maar daar ze te laf zijn word de bevolking gepest op alle mogelijke manieren We moesten zelfs onze eigen mondmaskers maken tot er waren die we moesten kopen. Belgie waar alles gratis is voor de regering en waar de burger kan ontploffen. Liever steun waarmee gefraudeerd kan worden dan echte maatregelen en pesterijen voor de bevolking typisch Belgisch
 • herve lahousse

  4 weken geleden
  in belgie moet het veel geld kosten aan de burger om de dokter en de test te betalen,in plaats van het gratis te doen,maar dat kent de belgische regering niet.
 1. Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?
  Play

  Waarom vallen als je kan staan tijdens het skydiven?

 2. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit